Tuesday, August 9, 2011

massage kan diri d ...


weekend lepas
kami balik kg sebelah nureen
dah sebln x bln

kami 2 beranak balik dulu
daddy tunggu abg nureen yg akan blk dr johor
nak ambik kat airport penang

esoknyerr... kami terjah bilik abah
ada brg baru baekkkk punya
ehehhehe...

utk massagekan diri & kuruskan badan
cayok2...




budak kecik nih yg rasmi dulu
nk kurus tang mana lagi nih???




wahhhh daddy... mcm dh terlena jerr
kena spa ngan takasima nih

ellesya plak



memanjat sana sini





uikkk.... nureen pon x ketinggalan k..



awal turun
ada makna nih




daddy masih asyik...




ni la dia
maknanya bila ellesya dh turun 
nak snap gambo byk2..




peaceee no war!!!!





hehehee... mcm2 la si comel nih
nk gak pose.. ala2 ultramen nih




ke pose 'menggapai pelangi'
mana ada pelangi dlm bilik oiii...



tengah memujuk rayu kat nureen
nak camera.. nak snap gambo byk2 lagi katanya

dan hasilnyerr...



hehehhee... ;p


14 comments:

notti netti said...

uish kalao I kena massage pun boleh lena you....

LYAfrina said...

kat ofis lya ada ada gak kerusi urut ni..sekali j lya gna dh x guna2..ishh.xleh la..jd sakit hbs badan lya..lg pon ada jantung..mybe x bape sesuai dgn lya..

Anum said...

bestnya ada kerusi urut

Huda said...

bestnye leh urut badan :) elly pun nak kurus gak ke? :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye ada kerusi urut..leh rilek2.. ;)

eima said...

wahhh besh tu ....

ibu MZW @ farah idayu said...

banyaknya alat mengurut dia...syok betul dpt urut bdn kan ;)

AnneRaini said...

mmg syok dpt urut kat kerusi tu...hari2 sy urut tp kat opis la..kat rumah takde..

syazie blog said...

aku x dapat balik bln posa nie...
weh ada barang baru...
bleh arr klu nak sbg hadiah contest ang...
nant aku wat n3 kat blog aku..

eB ezrin said...

hik3... kretip tuh :)

aimaniman said...

wow .. dah jadi mini gym jee..akak dulu rajin gak tapi la ni.. mana2 sempat je tdo dah, baby x suka tdo la plak...

Hanie said...

ha...ni la yg mak cita kat aku aritu...pasni nk try!!

L said...

ibadah sunat vs menda dilarang!
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/ibadah-sunat-tp-xbetul-caranya.html

tiefazatie said...

wah..best tue..kat umah je ek

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011