Thursday, September 15, 2011

old town


Salam 17 syawal

dah penat main kites d pdg kota
dan beraya sakan kami ptg tue
kami terjah plak old town 
kat dlm 1st avenue

sblm tue nak tgk wayang crita smuft
tiket plak seat 2 dari depan
mendongak lerr.. x moh la...

masa ni dh pkl 9.21 malam
mmg lapo sgt
jom pekena nasi rendang ayam old town
mmg mavelous lah..



dah order nasi ayo jerr belum



ellesya khusyuk ngan lolipop
ellesya bukan panggil lolipop tapi panggil paddle pop
heheheh tue kan nama  icecream 



nureen rasa
mmg sedap, manis strawberry campur ngan choclate




berebut plak 2 beranak ni nk tgk pamplet




yessss.... eeeee
akhirnya dpt kat ellesya.. daddy mengalah la..



hehhee... mcm la tau baca..



uikk.. moncong mulut2 tgk menu



dh tonggang langgang dah


nak tunjuk apa tue kat mummy??



hehehe.. opss dh mkn separuh baru teringat x snap gambo lagi
hehehe..



ellesya ngan blackcurrent smooties



 dan fries..
ellesya mkn cikit jekk daddy la tukang perabisnyerr




sos tomato la bukan sos cili
ellesya x mo sbb ingatkan pedas la tue


penat jgk walaupon kejap jek kami d pdg kota
ellesya mmg hepi ptg tue
dh lama sgt dia idamkan nk main kite


17 comments:

Salina@IbuAqil said...

Dap erk nasi kat old town? old town cafe dkt je ngan umah ina tp duk lalu pandang2.. teringin gak nak rasa makan kat situ.. minum apa best nureen?!

kasihredha said...

hihi kelakar tgok gambar elly yg tengah berebut menu list tu...hihi

LYAfrina said...

lya rasa dh lama giler x msuk old town..ntah zaman bila tah...

Myra Jay said...

Myra suka Nasik lemak Old Town, tapi dah laamaa tak makan, dah dekat 2 tahun, itula yg pertama kainya :)

el said...

pic yg sos cili tu kelakar hahahaha

Huda said...

sedapnye fries elly :) aunty nak sikit leh :)

Anum said...

sedapnya si kecik makan kentang

fazrulnoor said...

air coklat ice blended dia sedap

fazrulnoor said...

air coklat ice blended dia sedap

|| NaFiRaa || said...

yum yum.. terliur ice bended..

eB ezrin said...

ala elly auntie lapor ler :)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestnyer maman2..
lapar lo..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...
This comment has been removed by the author.
~iz~ said...

apasal kentang tu nampak cam besar jer...:)

anisalya said...

menang si anak dengan bapanya kan? kalau bab berebut ni memang anak2 la menang. my kids pun suka lollipop. sesekali je bagi. kalau tak dok mintak nak makan je selalu.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ktorg pun suka mkn at old town..mkanan kat sana mmg sedap..Qis lg lah..klu blh stiap hari nk kesana..maklumlah..tinggal berjiran dgn Old town.. :D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011