Monday, September 26, 2011

manfaat masa yg singkat

Salam....

lewat nureen bersiaran hari ni
sbb nureen cuti
best2.. dpt relax & berehat2 d umah

ari ni nk share gambar kami jumaat lepas
nureen spend time wit ellesya kat queensbay masa break time
agak rushing tp puas hati
ellesya sampai melompat2 bila sampai ja kat parking queensbay

kami sampai ja terus g lunch dlu la..
mana lg klau bkn mcD kan
jom layanzz...





ni sos tomato k...




dh abes mkn kami msk jap dlm jusco
pastu bwk g ellesya main
wajib kan bila dh terjah queensbay ni






ellesya request nk botol air ni
dari pkl 12.30 kami duduk kat queensbay sampai kol 1.30 ptg
pergghhh lega.. puas hati kan..



kami dah otw balik
snap gambo sambil drive (jgn tiru aksi ini ;p)
nureen nk anto ellesya ke umah pengasuh dahh
dia ok sbb dah dpt p jusco
pagi tu masa nk antaq ke umah pengasuh mmg ellesya request nk p jusco
so hasrat dah tercapai ellesya happy sgt2..
;)



13 comments:

dinor's family said...

btuah elly ada mama yg pandai drive leh ajak g mana2 pun kn....happy je elly tu...

Gieyana said...

best kan spend masa sesama camni..slalu gak spend ngan my dotter bila hb outstation..:)

Anum said...

bestnya
spend masa ngan family kan

Salina@IbuAqil said...

dapat jalan2 ngan org tersyg mmg best walaupun jln dekat2 je x jauh mana.. ;)

LYAfrina said...

lya dlm msa 1 jam mmg x smpat nk k bndar.. sbb skarang jln ke plabuhan mmg traficjem truk sgt... walaupun tkejar..tp msa y singkat bsama y tsyg tu sgt2 bkualiti kn.

eB ezrin said...

wah elly... suker tgk elly mamam :)
cantek nureen... berseri... blog nih la.. tp nureen nmpk pucat.. tc yer...

Huda said...

syioknye elly dpt jalan2 dgn mommy :) weekend kami di rumah saja :)

ibu MZW @ farah idayu said...

nureen berdua je ye? hehe..syok tul tgk elly mkn fries tu..berselera..harus aunty terjah mcD gak balik keje japgi ;p

kasihredha said...

wah, terernya nureen tangkap gambar waktu drive ...sure elly suka sebab mommy cuti hari ni

Myra Jay said...

Suka p shoping ek dak ellesysa..:)

tiefazatie said...

comel gle ellesya!ngam je die posing masa sis drive tue..haha

~iz~ said...

happy jer dia..:)

KhaiRin said...

knape kita x jupe kt QB aritu ek? ;-)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011