Monday, September 12, 2011

dpt last hadiah contest raya ke 6....


Salam...

buat blogger yg tegar ngan CGA ingat lagi x contest ni

baru hari ni nureen dapat publishkan hadiah2 yg ellesya dpt
ellesya menang untuk kategori perempuan.....
mmg dh lama nk publish tp dsbb x dpt kumpul semua adiah2 skali so nureen tunggu smpi semua dpt baru wat n3... lagipon mmg syarat terakhir bila menang contest wajib wat n3 :)

hadiah yg ellesya dapat

Kategori Perempuan 
1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari Diaper Cakes by ShilaShower
1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources 
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com
Voucher RM50 dari ButikMumdreams
Sepasang kain cotton  dari Siti Sifir's Share-Out Space



jom kita tgk hadiah2nya...

hadiah 1st & yg last nureen dapat..






Diaper Cakes by ShilaShower


1 X Diaper Cakes bernilai RM50 setiap satu dari Diaper Cakes by ShilaShower
cth :

dapat masa raya ke 6, nureen pegi beraya diumah PIL kak shila & skali gus ambil hadiah
selain dpt jumpe kwn blog nureen dpt gak beraya
ellesya bukan main sronok masa beraya ari tue
sbb dpt main ipad.. ehhehe..



rendahnya nureen
sempat bergambar sebelum balik
kak shila pon dh nak balik ke KL petang tue
ellesya xcited dpt hadiah..


masuk dlm keta terus nk buka


posing la dulu kan




dapat baju tidur babygap, selimat choclate tue ada gambo crocodile & huggies saiz L x silap 19 keping
ellesya sgt2 suka sbb baju tidoq tue gambo owl (burung hantu) dh tue pink plak kan..


ni la bajunya... ;)


hadiah ke 2 plak


Paradigma Resources 1 X Baju tidur Kanak-kanak dari Paradigma Resources


ellesya mmg teruja sgt2 masa dpt hadiah ni
terima masa bulan 3 ari tue


see... senyum jerr dia..


dah dpt terus nk pakai



uikk... melentok abeess....

hadiah ke 3
RM 25 tunai dari HazmanFadzil.com




hadiah ke 4
Voucher RM50 dari ButikMumdreams




hadiah ke 5



Sepasang kain cotton  dari Siti Sifir's Share-Out Space





cumil kan muka kami 2 beranak nih hehhehe ;p


 mcm nk tersembur jerr gigi nureen


dh berjaya buka
ellesya awal2 dh minta try..
mana jd baju lg la syg...



muka slamber



dan dah siap pon kami pakai masa weeding abg nureen kat JB bulan 5 lepas.. ;)

 eh4x.. terselit gambo daddy
hasil tangkapan ellesya ;)

terima kasih buat semua penaja2
nureen dah dpt kesemua hadiah2 diatas
cuma yg voucher jerr nureen belum guna lagi ;p


16 comments:

eB ezrin said...

bestnyer.. eB gaks lemau contest . hu3

Aya Ariel said...

best nye dpt adiah..
aya jer yg takdak rejeki..
sbb tuh dah boring nak join contest..asik bad luck jer..hihi

fazrulnoor said...

tahniah baby girl yang come..nak bg adiah gak la kat dia..nak apa??? hahahha

Myra Jay said...

Banyaknya ellexya dapat hadiah..

Tahniah Elesya sayang...heheee


p/s: Thanks untuk Nureen sekeluarga sudi mai rumah myra semalam :-)

Salina@IbuAqil said...

Murah sungguh rezeki anak dara sorang ni ;))))

Kakzakie said...

Elisya memang comel dan cute, kakak pun suka tengok gaya-gaya dia dan memangpun patut dia menang. Tahniah dari kakak...

niniezane said...

tahniah ye...comel betul elisya ni...dhla pndai bergaya...semoga elisya suke pkai baju tidur tu ye...

wahida said...

mmg murah betul rezeki anak dara aku ni...

ko tau tak sbb apa dia selalu menang? sbb dia comel sgt nok...geram aku tgk...

dinor's family said...

elly mmg comel n layak sgt menang..kecik2 dah byk tuah kn....tahniah...

LYAfrina said...

bestnyer..byk adiah..lya lme join contest.. tlg la seru sket..he3

Myra Jay said...

Myra maybe post entry esok tau.. :)


p/s : Firas suka makan kuih semperit Nureen, semua abis dia makan sorang.. :)

Myra Jay said...

Kuih Nureen dah tinggal bekas je, semua sedap.. :)

Kuh semperit tu sebab lembut pastu manis sikit, senang la dak Firas makan :-)

~iz~ said...

wahh banyaknya dpt hadiah...rajin nureen join contest..

kasihredha said...

best best
tahniah nureen dan elly
memang patut menang...elly mmg comel :)

Huda said...

bestnye hadiah2 nye :) suke elly kan :)

tiefazatie said...

best gle hadiah2 sis dpt nie..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011