Tuesday, September 6, 2011

vespa di pagi 1 syawal

Salam d 8 Syawwal

selepas kami bersalam-salaman
dpt duit raya bagai
mula la xtvt nk beraya
nk beraya naik vespa asalnya tp last minit adik nk join
so x dpt la nak naik vespa kesayangan abah ni

sementara menuggu adik bersiap
kami naik vespa seround 2 dolu
:)





pagi tue mcm ala2 dok kat cameron higland jekk
kabus... sejuk... ;)


uikkk... apa ni???
kami dh beraya ke umah tok teh & umah tok sebelah mak nureen
x ambik gambo plak masa beraya d sana
blk umah plak ellesya x henti2 lagi dok mkn biskut raya


hahhaa... kantoi....


cepat2 tolak balik pastu ambik yg faveret dia
heheheh ;p



pastu ajak ellesya snap gambo kejap
berposing sakan la dia..


pastu lari2 ke ruang depan
nak mkn makanan kegemaran dia td
"kerepek bawang"


sementara menunggu kunjungan dari sanak saudara
kami bercandid seketika


dpt duit raya dr mak teh!!



mak aii.. jauh jerr ellesya terima duit raya..



kami 2 ni wajib kan..
snap sndri la.. hehee


ngan anak kesayangan



suasana umah kami di tengah hari 1 syawal
ellesya mmg x henti2 mkn sambil borak2 kosong ngan abg ipar nureen tue
hehehe

* lambat bersiaran pagi2 lagi dh g sbrg prai.. ;p

17 comments:

LYAfrina said...

comel sgt elly pkai bju tu...
gmbr dgn vespa tu..sgt2 klasik..nape nureen x naik skali.. kalo x..msti cun.

eima said...

besarnye rumah... besh .. leh main larik2 ....

eima said...

besarnye rumah... besh .. leh main larik2 ....

amiey lee said...

wahhhhhhhhhhh besttt nye vespa..nak naikkk gak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klasik tgk gmbr dgn vespa tu..
Best elly..dpt duit raya lg.. ^_^

MamaEma said...

raya sakan dgn vespa..vroom3x..

eB ezrin said...

bestnyer gambor ngan vespa tuh. i lioke :)
ampun & maaf dipinta dari TLF :)

Myra Jay said...

Muka makteh macam muka akak je :-)


Gmbaq ngan Vespa kalau buat mode sephie, mesti nampak klasik :-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nureen..
Fm baru sampai td..cantik sgt..TQ so Muchh..suke2.. ^_^

el said...

jeles tgk gambar2 korg
gambar kami tiap tahun xde sgt pung
sbb sibuk layan tetamu ngan jd chef kt dapur..segan lak nak publish kt blog hehehehe

kepek bawang febret
ms raya x jpe pung huhuhuhu

Anum said...

comelnya dia
hehhehhe
wow ada vespa ek

aanie said...

nureen x naik skali ke vespa tu?? mcm syok je...vespa FIL sy dah terbakar..huhu...

Anum said...

nureen anum dah terima FM
thanks banyak2..
suka2

tiefazatie said...

bestnya..hihi..sis..cantik ah vespa tue..ellesya pun comel je nie..

tiefazatie said...

bestnya..hihi..sis..cantik ah vespa tue..ellesya pun comel je nie..

kasihredha said...

bestnya pics naik vespa tu..klasik gitu.

Salina@IbuAqil said...

alolololo comel sungguh!!! ;) kenyit mata yg ibu x tahan tgk tu.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011