Monday, October 17, 2011

weekend kami d umah no 2

SALAM

umah no 2??
uiii byk ke umah kami, mok cik kayoo laa....
heheheh umah no 2 ni sebenornya queensbay
sbbnyerr mmg kami kerap terjah cini 10 minit je dr umah
so dpt la gelaran umah no 2 kami..

sepanjang hari kami d umah saja
sbb daddy asalnya ada class kat recsam MPPP dr pkl 10 pg smpi 3 ptg
tp tetiba dpt 1 panggilan nak kena p keja
ada kerja yg nak kena sattle, org lain yg standby org lain yg kena p sattlekan keja hhmmmm 
dkt pkl 6 ptg baru keja daddy siap
so sebelah mlm la baru kami kuaq ke queensbay..



posing dulu.. wajib ni..
ellesya request nk kuaq pakai tudung


posing lagik..
;)


ellesya request gak nk parking keta kat atas
slalu kami parking kat bwh ja sng terus ke kedai mkn


ellesya nak apa tue??


popcorn la bila nmpk ja GSC ni..

layan ellesya main2 jap
pastu kami terjah johnny's restaurant


hhehhe tudung dah melayang.. sekejap jek dia pakai..
time mkn x hengat nk snap gambo lapo sgt so x der gambo
snap time dessert jek



daddy dlm kekenyangan


& nureen plak mata dah layu..




mlm 1st weekend kami dah selesai..
balik umah layan TV plak
ellesya awal2 dah lena dlm keta..
;)


jom click3x banner ni ;)


sheardour collection
@ d FB shera samsudin



16 comments:

Kakzakie said...

Cantik Elly pakai tudung. Cute sangat:)

mamalieyna said...

elly bertudung nmpk matang lah~ sweet.. ^_^

LYAfrina said...

comelnyerr dia pkai tudung...
kalo asya x lekat nk pakai..skejap jer..terus tarik2..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

alolo..comei jer elly bertudung..^_^

dinor's family said...

comel sgt tgk elly pakai tudung...
dah besar nnt jgn lupa pakai terus tau...:)

mama tisya said...

bdk2 kalo pki tudung mmg cute..ellesya mmg peminat eskrem ye

kasihredha said...

comey je elli pakai tudung..
biasa le budak2 kejap ke ...bila rimas buka balik hihi

Fara said...

ok la tu elli dh request awal2..senang pakaikan baju lgan pjg..klu anak fara dh elok2 pakai skirt tetba plak nk pakai tudung..dh mcm minah indon bergaya dh..hiii

Bui Junaidi said...

pandai bergaya anak nureen..*_*

Myra Jay said...

Myra kalau ke Quensbay tak reti nak shoping sbb besaq sangat..
Tak reti nak membeli..

Suka terjah pcific @ Gurney je :)

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: nk gi shopin gaks ;p

wahida said...

sweet sgt ellysha bertudung....

p/s: dear, nnt email adress kat arel_121205@yahoo.com

ada gift nak bagi...

wan nurul hezrina said...

alahai cumilnya anak dara pakai tudung=)geram nengok

bobiedanbad said...

comelny Elly, suke tengok elly berposing

Salina@IbuAqil said...

amboi2 sonoknya dia jenjalan.. ;)

wantie said...

Closed up photo nampak mcm elly dah besar. Nampak cam anak dara sunti. cute sangat.

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011