weekend kami d umah no 2

SALAM

umah no 2??
uiii byk ke umah kami, mok cik kayoo laa....
heheheh umah no 2 ni sebenornya queensbay
sbbnyerr mmg kami kerap terjah cini 10 minit je dr umah
so dpt la gelaran umah no 2 kami..

sepanjang hari kami d umah saja
sbb daddy asalnya ada class kat recsam MPPP dr pkl 10 pg smpi 3 ptg
tp tetiba dpt 1 panggilan nak kena p keja
ada kerja yg nak kena sattle, org lain yg standby org lain yg kena p sattlekan keja hhmmmm 
dkt pkl 6 ptg baru keja daddy siap
so sebelah mlm la baru kami kuaq ke queensbay..



posing dulu.. wajib ni..
ellesya request nk kuaq pakai tudung


posing lagik..
;)


ellesya request gak nk parking keta kat atas
slalu kami parking kat bwh ja sng terus ke kedai mkn


ellesya nak apa tue??


popcorn la bila nmpk ja GSC ni..

layan ellesya main2 jap
pastu kami terjah johnny's restaurant


hhehhe tudung dah melayang.. sekejap jek dia pakai..
time mkn x hengat nk snap gambo lapo sgt so x der gambo
snap time dessert jek



daddy dlm kekenyangan


& nureen plak mata dah layu..




mlm 1st weekend kami dah selesai..
balik umah layan TV plak
ellesya awal2 dah lena dlm keta..
;)


jom click3x banner ni ;)


sheardour collection
@ d FB shera samsudin



Comments

Kakzakie said…
Cantik Elly pakai tudung. Cute sangat:)
mamalieyna said…
elly bertudung nmpk matang lah~ sweet.. ^_^
LYAfrina said…
comelnyerr dia pkai tudung...
kalo asya x lekat nk pakai..skejap jer..terus tarik2..
alolo..comei jer elly bertudung..^_^
dinor's family said…
comel sgt tgk elly pakai tudung...
dah besar nnt jgn lupa pakai terus tau...:)
mama tisya said…
bdk2 kalo pki tudung mmg cute..ellesya mmg peminat eskrem ye
kasihredha said…
comey je elli pakai tudung..
biasa le budak2 kejap ke ...bila rimas buka balik hihi
Fara said…
ok la tu elli dh request awal2..senang pakaikan baju lgan pjg..klu anak fara dh elok2 pakai skirt tetba plak nk pakai tudung..dh mcm minah indon bergaya dh..hiii
Bui Junaidi said…
pandai bergaya anak nureen..*_*
Myra Jay said…
Myra kalau ke Quensbay tak reti nak shoping sbb besaq sangat..
Tak reti nak membeli..

Suka terjah pcific @ Gurney je :)
eB ezrin said…
ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: nk gi shopin gaks ;p
wahida said…
sweet sgt ellysha bertudung....

p/s: dear, nnt email adress kat arel_121205@yahoo.com

ada gift nak bagi...
alahai cumilnya anak dara pakai tudung=)geram nengok
bobiedanbad said…
comelny Elly, suke tengok elly berposing
Salina@IbuAqil said…
amboi2 sonoknya dia jenjalan.. ;)
wantie said…
Closed up photo nampak mcm elly dah besar. Nampak cam anak dara sunti. cute sangat.

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017