Thursday, October 13, 2011

breakfast skali lunch

SALAM

cantik x??
cantik kan.. nureen pon suka tgk.. mcm bergambo spontan pon ada, candid pon ada
apa2 pon mmg comel lah 3 angel ni

w.o.r.d.l.e.s.s wednesday


bleh click banner utk terjah blog owner
@ click cini pon bleh

teringat satu soklan aerish tanya kat nureen kat alam impian ari tue
masa tue ellesya tengah peluk nureen

Aerish : kenapa ellesya peluk?
Nureen : sbb ellesya sayang mummy dia... aerish sayang mama tak?
Aerish : sayanggggg...
Nureen : ok, Aerish peluk mama ye..

terus aerish peluk eb kuat2..
sweet kan.. rasa mcm baru je semlm jumpe family eb walhal dah nk msk 2 minggu pon ;p

*****************************************************

weekend lepas
nureen ajak asben & ellesya balik baling
berkunjung ke umah mak BFF nureen yang baru kehilangan org tersayang
(ayahanda terchenta)
so asben setuju & kami pon bergerak dlm pkl 11 pagi
singgah dlu mcd kat prai untuk breakfast merangkap lunch
hehehhe


wajib lebihkan salad..


Big Mac
hehhee.. abes cheese daddy kena mkn dek ellesya


Big N' Tasty
ni nureen punya & cheese nureen pon ellesya makan..



lepas makan wajib la terjah cini
baju tue slalu pakai dok kat umah ja, MIL yg belikan, tp kali ni nk pakai g jln2 jgk.. adusss...
slalu tertukar ellesya ni, baju pakai kat umah nk pakai jln2
baju yg p jln2 nk pakai dok umah
mmmm...


peace dari jauh sampai terangkat2 kaki...

kami sampai kat sana lebih kurang pkl 2
lepak2 sembang sampai dkt2 3.30 ptg.. mmg x sedar
punya la khusyuk bersembang
Takziah skali lagi dari kami sekeluarga


otw balik png singgah shell BKE isi minyak kejap
tau x apa yg ellesya tgh buat ni
dia tengah menyanyi.. katanya gear tue microfon
dok nyanyi lagu ibu siap suruh nureen nangis lagi
pastu dia hug nureen
eh.. si elmo pon menjengok dr tepi?? hehehe..


khusyuk tol dok nyanyi sambil tunduk..

jom click3x kat banner ni
macam2 ada...


@ at FB shera samsudin





19 comments:

kasihredha said...

memang cantik gambar paling atas tu nureen...macam foto majalah .

mamalieyna said...

sweet pic tu kan..spontan...

Nens Collection said...

sy igt mic. betol td...tertipu den ngan gear tu..hahaha..kretip la ellesya..hehe

Kakzakie said...

Anak-anak sekarang dah pandai posing itu pun jadi sebabnya. Tengoklah Elly tu pandai betul beraksi. Suka kakak:)

Anum said...

comelnya
dah makan fast food nie
hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik..tiga2 comel.. ^_^

el said...

aku pun suka pic magazine tu...bila lah aku leh dpt masok dlm mag tu kan kan kann

|| NaFiRaa || said...

cantekkan gambar tuh.. pandai sungguh eb design pic tu..

geram btol tgk rambut elly.. hehehehe

Bui Junaidi said...

ni yg suka g blog ni..semua gambar cantik dan gojes..terutama gmbr anak dara tu..*_*

LYAfrina said...

mmg cun sgt apa y eb buat tu..suka hasil kerja tangan dia

bobiedanbad said...

first pic, mmg so sweet. comel2 belaka

Salina@IbuAqil said...

alololo ina suka btoi ngan rambut elly nureen.. curly hair..

Myra Jay said...

Mekdi Perai kat Autocity, kalau yang Nureen p tu rasanya Seberang Jaya, yg kat Caltex tu kan :)

Myra Jay said...

Nureen, ari sabtu ni myra buat majlis tahlil kat rumah kami kat Bagan..

Myra nak jemput Nureen sekeluarga mai.. Kalau nak mai bgtau, nanti myra bg alamat :)

Amy Syaquena said...

sweet sangat pic tue ..

Myra Jay said...

Majlis tahlil lebih kurang kul 12.00++ tgh hari :D

Jemput tau :)

eB ezrin said...

senyum :)
ps; el, tungguuuuuuuuuuuu... rajin2 la jenguk kami

~iz~ said...

ellisya dh cam makan ais krim lak...hehe

wan nurul hezrina said...

sweet pic ngan aerish tuh..mcm gambar2 kat wayang plak=)sedapnya burger.huhu..cumil anak dara nie=)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011