breakfast skali lunch

SALAM

cantik x??
cantik kan.. nureen pon suka tgk.. mcm bergambo spontan pon ada, candid pon ada
apa2 pon mmg comel lah 3 angel ni

w.o.r.d.l.e.s.s wednesday


bleh click banner utk terjah blog owner
@ click cini pon bleh

teringat satu soklan aerish tanya kat nureen kat alam impian ari tue
masa tue ellesya tengah peluk nureen

Aerish : kenapa ellesya peluk?
Nureen : sbb ellesya sayang mummy dia... aerish sayang mama tak?
Aerish : sayanggggg...
Nureen : ok, Aerish peluk mama ye..

terus aerish peluk eb kuat2..
sweet kan.. rasa mcm baru je semlm jumpe family eb walhal dah nk msk 2 minggu pon ;p

*****************************************************

weekend lepas
nureen ajak asben & ellesya balik baling
berkunjung ke umah mak BFF nureen yang baru kehilangan org tersayang
(ayahanda terchenta)
so asben setuju & kami pon bergerak dlm pkl 11 pagi
singgah dlu mcd kat prai untuk breakfast merangkap lunch
hehehhe


wajib lebihkan salad..


Big Mac
hehhee.. abes cheese daddy kena mkn dek ellesya


Big N' Tasty
ni nureen punya & cheese nureen pon ellesya makan..



lepas makan wajib la terjah cini
baju tue slalu pakai dok kat umah ja, MIL yg belikan, tp kali ni nk pakai g jln2 jgk.. adusss...
slalu tertukar ellesya ni, baju pakai kat umah nk pakai jln2
baju yg p jln2 nk pakai dok umah
mmmm...


peace dari jauh sampai terangkat2 kaki...

kami sampai kat sana lebih kurang pkl 2
lepak2 sembang sampai dkt2 3.30 ptg.. mmg x sedar
punya la khusyuk bersembang
Takziah skali lagi dari kami sekeluarga


otw balik png singgah shell BKE isi minyak kejap
tau x apa yg ellesya tgh buat ni
dia tengah menyanyi.. katanya gear tue microfon
dok nyanyi lagu ibu siap suruh nureen nangis lagi
pastu dia hug nureen
eh.. si elmo pon menjengok dr tepi?? hehehe..


khusyuk tol dok nyanyi sambil tunduk..

jom click3x kat banner ni
macam2 ada...


@ at FB shera samsudin





Comments

kasihredha said…
memang cantik gambar paling atas tu nureen...macam foto majalah .
mamalieyna said…
sweet pic tu kan..spontan...
Nens Collection said…
sy igt mic. betol td...tertipu den ngan gear tu..hahaha..kretip la ellesya..hehe
Kakzakie said…
Anak-anak sekarang dah pandai posing itu pun jadi sebabnya. Tengoklah Elly tu pandai betul beraksi. Suka kakak:)
Anum said…
comelnya
dah makan fast food nie
hehe
Cantik..tiga2 comel.. ^_^
el said…
aku pun suka pic magazine tu...bila lah aku leh dpt masok dlm mag tu kan kan kann
|| NaFiRaa || said…
cantekkan gambar tuh.. pandai sungguh eb design pic tu..

geram btol tgk rambut elly.. hehehehe
Bui Junaidi said…
ni yg suka g blog ni..semua gambar cantik dan gojes..terutama gmbr anak dara tu..*_*
LYAfrina said…
mmg cun sgt apa y eb buat tu..suka hasil kerja tangan dia
bobiedanbad said…
first pic, mmg so sweet. comel2 belaka
Salina@IbuAqil said…
alololo ina suka btoi ngan rambut elly nureen.. curly hair..
Myra Jay said…
Mekdi Perai kat Autocity, kalau yang Nureen p tu rasanya Seberang Jaya, yg kat Caltex tu kan :)
Myra Jay said…
Nureen, ari sabtu ni myra buat majlis tahlil kat rumah kami kat Bagan..

Myra nak jemput Nureen sekeluarga mai.. Kalau nak mai bgtau, nanti myra bg alamat :)
Amy Syaquena said…
sweet sangat pic tue ..
Myra Jay said…
Majlis tahlil lebih kurang kul 12.00++ tgh hari :D

Jemput tau :)
eB ezrin said…
senyum :)
ps; el, tungguuuuuuuuuuuu... rajin2 la jenguk kami
~iz~ said…
ellisya dh cam makan ais krim lak...hehe
sweet pic ngan aerish tuh..mcm gambar2 kat wayang plak=)sedapnya burger.huhu..cumil anak dara nie=)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017