Thursday, October 27, 2011

S.H.O.p.P.i.N.G

SALAM

C.U.A.K

nureen nak share crita cuak mlm selasa lepas
mmg cuak sbb blog nureen x leh buka



mintak bantuan adik.. emailkan ke google sbb masa tue kpala dah naik biul..

pagi rabu blum dpt apa2 respon dr google
nureen try plak click utk access guna lain2 email


untuk click nak access lain2 email ada kat bwh pada can't access ur account
tp nureen dh click kot sbb tue ari ni x der..

bila click c2 google ckp nk verify data so minta no handpon untuk email no code verify
then bila nureen dpt terus masukkan & blog terus bleh buka
fuhhhhhhhhh masa tue rasa lega sgt2
muka yg dr semalam masam abess terus ceria..
tapi yg peliknya nureen dah verify pon yg mcm google mintak tue
dh 2 kali buat tp knape jd ya??
mmmmmmmmmmm...............

kembali kpd tajuk kita ari ni ;)

kaum pompuan mmg x leh dipisahkan ngan shopping kan
tapi kami x dak lerr shopping apa sgt pon
juz sluaq & t-shirt ja utk nureen, bdn makin naik kena la cari sluaq baru
yg lama dh ketat.. ;P.. 
dah lamo benor x beli baju baru
asyik beli baju ellesya jek
mmg bila dah ada anak apa2 anak yg diutamakan.. ;)
sape stuju??? yeaahhhh....

jom tgk seisi shopping ala kadar kami
tapi lebih kpd lepak2 sebenarnya
hari jumaat mlm sabtu kami terjah queensbay lagi
sbb esk & lusa nya daddy nak pegi sepang tgk MOTO GP

mula2 bila msk ja queensbay


ini yg ellesya mintak
asalnya x mau beli tapi........


ellesya nk jgk sbb ada keychain smurfs..


mkn sambil tunggu daddy & mummy cucuk duit ;)


Ellesya : ni ellesya punya....


Ellesya : ni mummy punya...

kami x der la shopping benda kecik2 ni
kebetulan lalu kat cini, mmg ellesya suka sgt tgk
dia panggil baju tetek
ehheheh ;p


sambil jln2 sempat lagi ellesya dok menari2 sambil nyanyi lagu "No Body But U"
sambil tepuk2 tangan


kami berdua je..
berpecah ngan daddy
sbb daddy g bayo kad jap
dan kami teruskan perjalanan
buat perjanjian ngan daddy jumpak kat bwh
agak2 kat mana??


ni pekehal nih..


ada sale AKEMI
singgah cuci mata jap
mmg nureen suka brg2 AKEMI tp tunggu bonus la kot baru bleh beli hehhe
wat koleksi ;)


cantik jgk kan ;)


kami dah sampai tmpt perjanjian tapi daddy belum muncul2 lagi
sementara tunggu daddy ellesya berkawad la


hehhee.... ramei org lalu lalalng kat c2 tgk aksi dia...


ni la dia tmpt perjanjian
daddy & ellesya tgh memilih..
pilih apa?


agak2 perasan x kat mana??
ellesya dari depan penuh hati2 berjln ke meja kami


teruja sbb dlm duduk dlm babychair


sukanya dia...


pose wajib ada peace...


muncong lagik


kami berdua plak
moncong sape paling sexy hehehhe ;p


mmm... nyum2x sedapnya...
ok dah nmpk ke kami d mana???


Coffee beannnnnn
mmg cini la tmpt kami lepak2


sape yg berhajat nk lepak bleh la mencoba cake ni
mmg sedap sgt.. x rugi order
Chicago cheese cake


pilihan ellesya.. rasanya cake buah kot..
dia mkn cikit ja dh x mau
rasanya ok jgk bg penggemar cake buah la
tp nureen x brapa suka


penuh hati2


aduussss... awat plak ni
gelisah semacam ja..


daddy coba tenangkan ellesya
suap cheese cake tue
nak tau knapa ellesya gelisah???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

sbb ni la.. daddy ckp kami dah terkurung
sbb ellesya tak mau mkn cake smpi abes..
hehehhee... so mula dia dia dok bertanya
depa x mau buka pintu ka daddy
pasal pa depa kurung kita
kita buka sndiri la sat g


gelisahnya makin tinggi


nmpk sgt muka gelisahnya
dan nmpk kan cheese cake kami dh licin ehhehehe


Ellesya : daddy, kita kuaq ikut pintu sana k
Daddy : pintu tue pon kunci mana bleh kuaq..
Ellesya : mmmm.... ellesya x mau duduk kat cini
Daddy & mummy : hehehhehe


mmg ellesya x senang
duduk x kena berdiri tak kena
bila kami dah siap mkn ajak balik dia diam ja
elok dah bleh kuaq dr tmpt terkurung tue
dia senyum ja.. hehhehe myb rasa dah terlepas & bleh balik umahh...


jom click2 banner ni

sheardour collection
@ d FB shera samsudin



16 comments:

LYAfrina said...

nsib baik blh buka gak akhirnya kan... mmg x tnang la hdup klo x bblogging.. mcm dh jd satu kwajibpan lok..

hihihi... igtkan shopping baju kecik tu...

dinor's family said...

imah pun selalu kena blog prob. selalu adik imah le mangsa kena perah otak nak wat mcm mana...biasanya biar lu sehari dua ok lek le....
suka2 mkn2 n soping2...kan.kan

wan nurul hezrina said...

setakatnie belum pernahlah kena cenggitu..mcm mana ek tak boleh nak buka tetiba?takotnyerlah aii..

tegk gelagat ellesya nurul senyum sensorang=)mcm merah tak geti dok dia.kelakar panggil baju tek=)seronok jer tgk ellesya makan angin=)

Salina@IbuAqil said...

amboi!! sakan nya dia.. betul tu Nureen, ina setuju.. Barang anak diutamakan.. ;)

Anum said...

comeinya si kecik nie
shopping sakan nie

el said...

aku kalo nak lepak kt CB ni kena poket penuh @ bajet terlebih kahkahkahahhhhh baru terjah sn..

|| NaFiRaa || said...

ooohh.. takut nye kalo jadik cam tuh.. blog x boleh bukak!! memang x senang hati lah jawabnye...

sonoknye kuar jalan2.. cheese kek tuh nampak sedap sgt~ yum yum~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lily pun pernah dua kali terkena..dia mintak no phone..pastu diorg bg code number..barulah blh sign in balikkan..mmg cuak juga..nasib tak lama..

hehe..takut betul elly terkunci kat dalam tu..duduk pun tak senang dah.. ;)

eB ezrin said...

jom nari samer2 elly :)
ps; betoi la.. brg kiter nk bli handbag 50 engget pn berkira, baju anak beratus pn bli.. hu3... biler la nk gi bli hb baru nih... kedekut kan? hik3

Aleyn said...

Ye lah...kalau shopping mesti pikir barang anak dulu kan...barang kita kemudian pun tak per

wantie said...

part shopping tu ok lagi. Tapi tak tahan tengok cheese cake tu. Ai mau la...

Myra Jay said...

Nanti nak try terjah la Coffe Bean tu..

Cheese cake tu memang menggoda jiwa :)

wahida said...

kalau jadik lagu tu kat blog aku sumpah aku nangis tak berlagu..dah la aku ni buta IT...huhu...

KhaiRin said...

sori br sempat menjengah utk BW

yg tu tgh lawan muncung sapa plg panjang ye??? hehehe

bobiedanbad said...

tak bosan baca blog Nureen, suka tengok aksi si manja Elly ni....

Papa Mifz said...

salam konal...

setuju skrg bilo dah ado anak mmg lobih kan anak jer la...diri sendiri cukup2 jer...hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011