Saturday, June 11, 2011

11 JUNE 2011 - MAJLIS GEMILANG


Assalamualaikum & salam sejahtera

hari ni nureen nak jemput semua rakan2 blogger 
ke majlis perkahwinan adik & abg nureen
pada 11 june 2011
sabtu ni
x kira lah dimana anda berada jemput  la yerr



beralamat d 87A, kampung tanjung, 09200 kupang, baling ,kedah
boleh je contact nureen d 012-5664446


besarkan plan cikit
biar jelas...


jgn malu2..
kedatangan anda d alu2kan
;)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

semalam g training netball kat USM penang
terjumpe ni 


terus snap sbb teringat kat soang blogger 
yg slalu support contest nureen
salam kenal 

 pokok ni belum ada bunga tp dh ada la buahnyerr
ntah buah ke hape org panggil sbb bulat2 je..
nak snap tinggi sgt pastu ujan plak semlm

malamnyerrrr bila abg smpi nk ambik kakak nureen kat umah
ada buah tangan la dr mak
apa ya????


raja buah ni
DURIAN
yum yum my faveret ni isi putih
durian kg....
ni kopek sbb kak yg nk mkn
nureen tunggu asben balik dr main badminton baru nk mkn


bersidang kami utk seisi menketedarah!!!!
nak tau kami mkn kol brapa
hehehheh x dibuat dek org!!!
kami mkn kol 1.30 pagi
hahhahahaha

tgk isi dia...
mmg mavelous lah
so ari ni klau belahak @ sendawa cmfrm bau durian hehehe

semacam plak bunyinyerrr
tp apa2 pon
Alhamdulillah
syukur ngan nikmat rezqi yg dikurniakan olehNYA

10 comments:

dinor's family said...

la org kupang ka....dekat ngan kg imah ni...imah sik tu ha...klu dok kg compom g ni...ada manu gulai riak pisang dak...?time kami blk mggu lps buah2 blm masak lg...tp durian ada la...mkn ngan pulut.....sedap nmpk tringi nak mkn lg ni...imah mmg hantu durian...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Klu dekat blh juga kita dtg...tp apa blh buat..jauh sgt.. ;)

nmpk sedap durian tu..tp lily x mkn..seulas pun belum tentu abis.. :D

eB ezrin said...

samer la kiter, dokek kalo insyaallah :) tapi yg kat sini, insyaallah x der aral jerek, eB roger :)

LYAfrina said...

jauh la nureen..kalo dekat confirm pegi..blh jumpa nureen & elly .. tp insyallah, kalo ada jodoh, lain kali blh jumpa kan

Nens Collection said...

tahniah pd adik n abg..durian my feberet...besnye

aNiM said...

alamak,
Kedah ke?jauhnya.
tahniah untuk adik dan abang nureen.
saya doakan dari selatan je.hehe ^_^

sedapnya durian.
my feveret juga :)

mamalieyna said...

kupang? dkt dgn kampung eina, tp apakan daya, kita dok KL ni..huu~ pepun terima kasih menjemput..mesti sibukkan nak wat kerja kwen ni.. ^_^

notti netti said...

Wah! dudian! my faveret all time.

pena rozie said...

I like duyang....

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgahla ke blog saya ;)

http://wwww.zuwairiaiman.com

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011