Thursday, June 30, 2011

teka ellesya wat apa????

 autopublish

penatnyerr semlm...
penat mata, otak & tangan

mata 
sbb dok kena ngadap lappy ni siapkan doc yg sgt2 urgent nk kena submit 1 jam ja lagi b4 meeting, last minit bos email mintak submit, perggghhhh udah tue nk kena p submit kat butterworth plak, bos meeting kat sana, procument x mau yg fax nak ori punya, so 1/2jam wat doc 1/2jam lagi drive p butterworth seberang jambatan tue, seb baik x jem.. ffuuuuhhh lega sbb tepat pada masanya, so lunch semlm pon lewat cikit..

otak 
balik dr submit doc dok perah otak plak wat minit mesyuarat yg tergendala 3 bln sudah, bos nk edit atas minit tue ja untuk resend meeting yg bos x leh buat semlm sbb bos ada meeting yg lebih penting utk doc yg nureen wat 1 jam td tue..

tangan
penat menaip, semuanyerr menaip kat lappy ni.. seb baik lappy ni naik hati x hang ari ni.. sbb slalu klau buka byk2 doc yg bersaiz besau2 nih pepaham ja la...

habisss..... doc yg patut dselesaikan semlm tergendala la lagi... hari ni la kena sattlekan jugak sbb duenyerr hari ni.. 30 june kan hari ni.. huhuuu nak menangis nih...
hope procument x alert
bleh la wat relax2 kan
supaya x dak salahnyerrr

udah2 melalut dh ni
kembali pd tajuk n3
jom kita tgk apa ellesya buat
sangat2 tekun tau


uiiiccchhhh..... see kat blkg dia tue apa????


bila tanya ellesya


Mummy : ellesya buat apa tue??? abes la umah...
Ellesya : kakak ellesya potong fish, mummy jgn kacau tau...


layannn jerr la.. daddy x blk keja lagi time ni
b4 daddy balik mummy dh vacuum dahhhh... ehehhehee...
daddy x tau la anak daddy ni dh sepahkan umah
;p


cara memotong fish dengan betul..



tengok iklan jap...


duduk simpuh ayu k...


kembali memotong...
mmg muka tekun nih


siap mulut ala2 nk muncung gitue...
hehehee....
anak mummy ni besar nanti rajin tolong mummy masak k...
;)

semlm dah kol 5 ptg baru la nk on9 YM
mmg dh lama x on9
bila on ja terus BUZZ elly
 elly @ mama arwen,danish,alana : 


nmpk mcm aku x bz jerr kan.. hehehe 
tp klau hg mai dok sebelah meja aku mmg hg tau la
bdk praktikal sebelah aku pon ni pon kata kat aku
rasa bahang jerr dok sblh aku
seb baik dia x reti wat keja aku
klau x dh lama dia tulunnnnn

n3 wajib oooo tp autopublish lerrr... kang aku x buat windu plak.. 
slalu aku edit2 b4 blk keja @ tgh mlm b4 tdoq..
pahtu bab jln2 tue aku mmg kena g site sana cini el
sbb hg kan tau aku jaga cable tepon nih
kena tgk la contractor wat keja
kang x betoi aku gak kena
x lupa
jln2 ngan family pon wajib time weekend...
ari kerja pon aku jln2 gak tp g queensbay jerr la
bleh tenangkan pikiran yg berserabut dek kerja tuhh
aku kena la pandai bahagi masa el
kang merajuk plak org terchenta aku tue
emuah utk ellesya & nasir
sayang sgt
;p



8 comments:

dinor's family said...

betil tu nureen..org tgk kita cm cool xbuzy je....tp hanya kita yg thu....pandai2 la bahagi masa tuk krj,kuaga n diri sendiri kn....sokong2 nureen....cmna buzy pun family firt ok....

dinor's family said...

alamak salah lak ayat ptama tu...betul...bkn betil...ngee...nmpk sgt jrg mnaip kn...hu....

Huda said...

bz sokmo :) elly potong ikan ke? hehe

kasihredha said...

mak oii muncung mulut elly potong ikan...sure liat ikan tu...atau pisau pink tu tumpul sangat..hihi
sweet arr elly :)

Fieza79 said...

sebok nampak gaya nya mcm tk menang tgn je...sekali dh setel semua rasa lega...

owhh mcm tu ye elly potong ikan..gilaa tumpul pisau tuu...hehee

eB ezrin said...

hik3... comei... ;p
tapi nureen mmg sebok kan? eB tau sgt tuh... tc tau :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

BZnye..
Wah..elly kemain lagi tekun ptg fish tu.. ;)

el said...

bc bc bc last2 terkojut aiiik cam kenal jek muka teran tu...kahkahkahhhh
bgs2 buat autopublish at least berupdate lah blog tu w/pun bz ngan keje..bz ngan famili..sape pun cam tu gak
famili 1st ahaks

anak aku suka sgt ngan form tu
kt umah ritu abis bersepah

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011