Friday, June 3, 2011

SaVe EarTH - start today save 2morrow!!!!!!


salam di pagi jumaat
pagi ni penuh ngan warna 
kehijauan 
sbbnyerrrr

setiap minggu di hari jumaat adalah hari selamatkan bumi d TM
jadi semua staff TM diminta untuk berpakaian hijau sbg 1 inisiatif utk monyokong kempen ini



untuk hari ini
agenda yg biasa di jalankan setiai minggu adalah!!!!

1. GREEN DAY
Semua anggota diminta berpakaian HIJAU pada hari Jumaat sempena HARI BUMI 
2. SENAMROBIK CERGAS HIJAU
JAPAN CHARITY DRIVE
Sokong mangsa Gempa Bumi & Tsunami Jepun. Derma RM1 setiap anggota sebagai tanda sokongan. 
3. KEMPEN KITAR SEMULA 
4. KEMPEN 1 ANGGOTA 1 POKOK  

antara 4 kempen diatas
mummy hanya join 1 je



yg no 1
support dari segi berpakaian hijau la....
tapi hari ni mummy x pakai baju hijau
cuma baju tue ada tulisan clr hijau


ok kan...
gambo kelabu cikit
ambik guna anset je ;)


"WE ARE 1TM!, PASSION TO WIN!!, SUPPORT EACH OTHER!!!, CHALLENGE!!!!"

untuk n3 bumiku hijau ni
mummy attach sekali
gambo mummy di sukan karnival TM
pada 22 may lepas
dah nak basi pon kan
ehheheh

sukan yg mummy join adalah acara netball
sukan ni wat kat padang 
USM Transkrian nibong tebal, penang



sebelum memulakan perarakan
semua ada 6 zone
mummy masuk dlm zone 3


mummy jerr over xcited!!!!


antara VVIP yg hadir
my AGM RNO berbaju hitam tgh2 tue
En. Tajul Mohamed Sultan
my AGM Northern berbaju kuning
En. Iwan Ghazali
& my STATE GM yg tgh ambik gambo berbaju hitam tue
En. Azhar Omar


dlm barisan ni tgh tunggu State GM turun padang


tepukan semangat utk team kami


menyampaikan cenderahati pembakar semangat


dah nak start game dah!!!!


mummy jadi captain hari tue
sebagai GA


acara berlangsung
tapi..................
alamak batt camera dah abes la.........
so x dpt la nk ambik gambo lebih2
huhuuu

seb baik ada team yg email gambo masa ambik hadiah
jom layan lagi.. ;)


team badminton juara!!!




leader team netball kami
naib juara!!!

ping pong juara!!!






semua yg sporting





juara keseluruhan pon dpt kat kami tau

mmg bestlah join karnival sukan ni
tujuan sukan ni sebenornyerr nak cari pemain untuk kelab TM Penang
nama mummy tercalun utk netball
tapi mummy x mau join sbbnyerrr 
thn ni sukan buat kat port klang
klau mummy p make sure asben & ellesya kena ikut
klau x ikut mummy x mau p
wokeh!!!



10 comments:

el said...

lama x main netball
aku kalo main suka main tang GS hehehe

-Nureen- said...

yerr la GS kan dok dlm tue je kan.. hehhee

kasihredha said...

meriahnya..
best juga kalau setiap jumaat semua pakai baju hijau...sehati sejiwa

-Nureen- said...

tp x semua kak yg pakai... yg mana ingat je nureen pon kadang2 lupa

YaYaNsMuM said...

That's the Spirit...!(^_^)
Neway, salam perkenalan from yayansmum...

eB ezrin said...

cayalah, u go gerl...
eB x tau main netball.. ha ha ha

-Nureen- said...

yayansmum :
salam kenal too... ;)

eb :
ehheheh... jom join nureen ;p

chekna @ mama ziyad said...

go go green... kempen 1 anggota 1 pokok tu camne? kena tanam pokok ke?

nureen said...

chekna :
heheh.. lebih kurang cam tue la.. ;p

Ummu Ukasyah said...

Assalammualaikum..

jom join ni..

http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/06/hz-baby-village-contest.html

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011