suka tgk bila ellesya berselera...................


hari ni ada x blogger yg sama mcm nureen
nureen x dpt la upload gambo terkini
gambo ni nureen upload minggu lps
tp blom n3kan

apa yg nureen nk kongsi hari ni adalah....................


sukernyerr bila tgh ellesya sgt2 berselera lunch tgh hari weekend 2 minggu lepas
masa ni kami baru je smpi dr JB
kenduri abg 
so mood nak relax & malas nk wat keja
;p
 juz masak nasi 
lauk pauk daddy beli je

daddy plak beli sayur faveret daddy & ellesya
sayur pucuk
ellesya mkn 2 kali tau
tgh hari tue mummy dh suap
pastu petang tue mkn plak ngan daddy
mmg bahagianyerr rasa bila selera ellesya semakin besar

lauk tue yg bleh ada dlm tapaware sbb
dh nk simpan dlm petiice
pastu daddy baru balik dr class
so hidang terus la ngan tapaware g2...

jom la kita layan gaya suapan ellesya
hehehe ;p













ellesya berbaju kurung ni sbb plannyerr lepas daddy abes class
kami nak g taiping
member daddy kawin
tapi daddy x larat sangat plan pon berubah
kami ke taiping sebelah malamnyerr...
kira kami 2 beranak berbaju kurung la petang tue di rumah hehehe...

 ;)

Comments

LYAfrina said…
NUREEN.. BLOGSPOT SDG B'MAINTANANCE.. JD JGN RISAU YER.. SMLM BLH LG UPLOAD PIC..SIB BAIK DH DRAFT SMLM... PG TD PON OK LAGI.. DLM KUL 8 G2, DH XLEH NK UPLOAD PIC...

BAGUSNYER ELLY SUKA MKN SAYUR.. BAIK UTK KESIHATAN:-)
eB ezrin said…
blogspot problem lagi yer? alahai...
eB laks suker tgk elly mkn... cute jerk... kalo la aerish pn nk mkn g2 kan bgs... aerish lgsg x mo mkn hu3
nureen said…
lya :
pagi2 msk opis dh dpt msg prob upload.. ;p
mmg faveret ellesya tue lya, tp ikut mood jgk.. ;)

eb :
ellesya skrg ni suka ckp, Ellesya dh mkn byk.......... hehehe... ada time gak eb ;p
dinor's family said…
ye la, seronok tgk elly mkn ,bselera je...
lily pun x dpt upload pic..

Berselera jer Elly mkn yer..Suka tgk bila anak berselera mkn..
Tp Qis ni mkn sikit jer..pastu taknak dh..kekdng sehari tu mmg x nk mkn nasi..
mkn ayam goreng jer..Tu lah bdn pun kecik jer..
anak-anak neh selera mereka memang turun naik.biler mereka berselera makan hatey kiter pon senang tapi biler mereka kurang selera kiter pon jadik down..kannn..

memang seronok tengok anak-anak yang berselera makan..mesti mamanyer masak sedap..:)
Fieza79 said…
berselera nya elly makan...sayo pucuk tu mmg sedap bt bdk2...seronok tgk anak2 selera makan ni kan..
kasihredha said…
fuhhh berselera betul elly makan.
Makan banyak2 ye...nanti cepat besar:)
cium elly sikit....muahhh
saveme_zero said…
Same to me tapi ptg ni dah ok skit wlupun agak slow. anak nureen bape tahun yer. sama mcm anak sue,ada time dia nak makan. selalu klu dia tak nak makan nasik,su bagi dia makan roti ker biskut ker. dulu bagi sustagen,selera dia ok then su tukar balik enfa & now su bagi pediasure juga 2x sehari as supplement dia.
el said…
mmg pun kalo tgk budak2 berselera ni rs seronok kan

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017