Tuesday, June 7, 2011

suka tgk bila ellesya berselera...................


hari ni ada x blogger yg sama mcm nureen
nureen x dpt la upload gambo terkini
gambo ni nureen upload minggu lps
tp blom n3kan

apa yg nureen nk kongsi hari ni adalah....................


sukernyerr bila tgh ellesya sgt2 berselera lunch tgh hari weekend 2 minggu lepas
masa ni kami baru je smpi dr JB
kenduri abg 
so mood nak relax & malas nk wat keja
;p
 juz masak nasi 
lauk pauk daddy beli je

daddy plak beli sayur faveret daddy & ellesya
sayur pucuk
ellesya mkn 2 kali tau
tgh hari tue mummy dh suap
pastu petang tue mkn plak ngan daddy
mmg bahagianyerr rasa bila selera ellesya semakin besar

lauk tue yg bleh ada dlm tapaware sbb
dh nk simpan dlm petiice
pastu daddy baru balik dr class
so hidang terus la ngan tapaware g2...

jom la kita layan gaya suapan ellesya
hehehe ;p













ellesya berbaju kurung ni sbb plannyerr lepas daddy abes class
kami nak g taiping
member daddy kawin
tapi daddy x larat sangat plan pon berubah
kami ke taiping sebelah malamnyerr...
kira kami 2 beranak berbaju kurung la petang tue di rumah hehehe...

 ;)

10 comments:

LYAfrina said...

NUREEN.. BLOGSPOT SDG B'MAINTANANCE.. JD JGN RISAU YER.. SMLM BLH LG UPLOAD PIC..SIB BAIK DH DRAFT SMLM... PG TD PON OK LAGI.. DLM KUL 8 G2, DH XLEH NK UPLOAD PIC...

BAGUSNYER ELLY SUKA MKN SAYUR.. BAIK UTK KESIHATAN:-)

eB ezrin said...

blogspot problem lagi yer? alahai...
eB laks suker tgk elly mkn... cute jerk... kalo la aerish pn nk mkn g2 kan bgs... aerish lgsg x mo mkn hu3

nureen said...

lya :
pagi2 msk opis dh dpt msg prob upload.. ;p
mmg faveret ellesya tue lya, tp ikut mood jgk.. ;)

eb :
ellesya skrg ni suka ckp, Ellesya dh mkn byk.......... hehehe... ada time gak eb ;p

dinor's family said...

ye la, seronok tgk elly mkn ,bselera je...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pun x dpt upload pic..

Berselera jer Elly mkn yer..Suka tgk bila anak berselera mkn..
Tp Qis ni mkn sikit jer..pastu taknak dh..kekdng sehari tu mmg x nk mkn nasi..
mkn ayam goreng jer..Tu lah bdn pun kecik jer..

♥ Che NamNam ♥ said...

anak-anak neh selera mereka memang turun naik.biler mereka berselera makan hatey kiter pon senang tapi biler mereka kurang selera kiter pon jadik down..kannn..

memang seronok tengok anak-anak yang berselera makan..mesti mamanyer masak sedap..:)

Fieza79 said...

berselera nya elly makan...sayo pucuk tu mmg sedap bt bdk2...seronok tgk anak2 selera makan ni kan..

kasihredha said...

fuhhh berselera betul elly makan.
Makan banyak2 ye...nanti cepat besar:)
cium elly sikit....muahhh

saveme_zero said...

Same to me tapi ptg ni dah ok skit wlupun agak slow. anak nureen bape tahun yer. sama mcm anak sue,ada time dia nak makan. selalu klu dia tak nak makan nasik,su bagi dia makan roti ker biskut ker. dulu bagi sustagen,selera dia ok then su tukar balik enfa & now su bagi pediasure juga 2x sehari as supplement dia.

el said...

mmg pun kalo tgk budak2 berselera ni rs seronok kan

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011