Monday, June 27, 2011

::: d recipi rahsia :::


autopublish

dah sebln gambo ni terperam dlm hard disk mummy
hari ni pon autopublish jerr
isnin pepaham jerr la hari paling bz kan

mcm biasa bila kami 2 beranak d recipi rahsia @
secret recipi

daddy g kursus masa ni
so ber2 jerr la...


ellesya offcoz la request icecream
siap nk 2 scoop lagi


menyelerakan


nyammmyyy


spegathhi meatball
mummy punya tp ellesya yg akan rasmi dulu


sedapnyerrr


dah kenyang main la
lompat sana cini


dok korek2 apa tue...


ice cream lagi


abes berlemuih @ comot





tenggelam plak dia
dok cari sliper dia jatuh bawah
hehehee


tue dia x nmpk kerr...
sliper ada kat sebelah kiri meja jerr
lepas kami mkn kat ctue kami g sunshine jap
belikan daddy hadiah sempena anniversary kami ke 4 ujung bln lepas
ingat x lg???
ni gambo bwh ni yg pernah mummy n3kan..;)


bleh terjah cini
:)
slamat bekerja semua..

* petang ni mummy ada discussion kat opis daddy
tp bkn ngan daddy cuma tompang bilik meeting dkt opis daddy jerr ;p

11 comments:

mummy_ayu said...

dear....dah pos dah hadiah nureen tu..sekali ayu pos 3....nanti ayu emailkan detail key...

-Nureen- said...

ok myb lambat smpi kot.. k tq.. :)

LYAfrina said...

hehehe... suke benor dia mkn ice blended tu.. cam asya kongsi dgn papa dia..lps tu mula dia nk tunjuk kuasa jd hak milik dia sorang...

-Nureen- said...

lya :
heheheh... mmg faveret kan ;p

QUEENPINK said...

salam

nureen..queenpink nak tanya nie..

nureen dah pos hadiah keychain langkawi untuk queenpink ke belum? dah lama queenpink tunggu...queenpink blum dapat lagi keychain 2..huhu..

nureen said...

queenpink :
nureen belum pos lagi... sepatutnya last week pos tp abah x sihat nureen el 3 hari pastu msk opis ja byk keja huhuu... nureen pos minggu ni k.. sorry sgt2.. :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye tgk elly menikmati ice blended tu..tetiba tekak ni pun ingin merasa.. ;)

♥SyilaSyira♥ said...

sedapnya...lama xmakan

nureen said...

LILY :
jom pekena.. nureen pon rasa teringin gak

syila :
hehehe.. skali skala layan best kan ;p

~iz~ said...

yummy sedapnya tengok ice-cream tu...

el said...

meatball tu cam hangit je aku tgk..ke gambar x bape nak ok hehehe
SR mmg sedap..lama x mkn meatball kt situ..sbb ikutkan masak sndiri lg best ahaks

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011