Thursday, May 26, 2011

hhmmm.... apa surpize utk daddy?????


hepi 4th anniversary

hari ni hari kami
genaplah 4tahun usia perkahwinan kami
dengan dikurniakan seorang cahaya mata yg sangat comel
ellesya afreena
yg mulia putih kemerah2an
syukur padaMU ya ALLAH
hari ni masih di beri peluang untuk bernafas
dan meneruskan liku2 kehidupan....

kembali kepada tajuk yerr...
semalam daddy sampai umah awal
kursus abes kol 12.30 tgh hari
so terus balik & ambik ellesya

mummy plak balik lambat cikit
sbb nak sattlekan report bos nak meeting hari ni
x mau bwk balik umah sbb nak spend ngan daddy & ellesya
pastu sebelah mlmnyerr nak siapkan hantaran abg
tp belum siap sepenuhnya
nak tgk kerr salah 1 hantaran yg nureen buat...

taraaa.....


ni untuk mas kahwin
kami nak letak cek tp pihak pompuan x mau
so susun la mas kawin bertindan2 gini
ok x???

semua 7 dulang dah siap 5 dulang
lagi 2 sambung wat kat jb nanti lah
hehehhe

mlm ni InsyaALLAH selepas maghrib
kami akan berangkat ke JB
nanti smpi JB awal bleh la jln2 dulu
mlm esok majlis akad nikah abg
lusanyerr majlis perkahwinan
suprizeeeeeeeeee...........

hadiah utk daddy
sempena anniversary ke 4


lotion badan & 2 free gift miniature perfume
BOSS
mmg daddy dah lama mintak mummy belikan
so mummy ambik kesempatan
masa daddy g kursus
ajak ellesya temankan mummy

mummy letakkan dlm almari baju daddy
masa kami nak kuaq untuk celebrate semlm
baru daddy perasan
senyum lebar la.....


celebrate kat queensbay
ellesya ni apa fesyen nih
pakai dress tp nak pakai tudung
mengamuk masa kami nk kuaq
bila x pakaikan tudung kat dia...

comel kan..
slalu sgt mintak nk tolak pram
so mummy belikan pram kecik nih
bleh la tolak bear2 dia..
suke dia...


ni baru 3 "barney, cute bear & snoopy dog"
asalnya nak isi smpi 5 bear
amboiii.... tue pon dh sendat la ellesya...

mana x sampai2 lagi ke
agak2nya la kami celebrate kat na???
jln dah jauh nih
smpi ellesya tarik ja pram dia tue..


wokeh
kami dah smpi....

taraaaa............

1st time nak mkn kat cini
slalu lalu je x pernah nak singgah
tp mlm td mummy yg suggest kat daddy

restron ni simple je
tepi escalator je meja2 dia.. hehhee



ellesya dah lapar
x sabar nak mkn

knape daddy???
ingatkan mahal tau mkn kat cini
kami order byk tp bila tgk bil alahai.....
mmg boleh p lagi la....


apa yg di tenungnya tue...
ooooo kat blkg mummy ni ada 1 screen  TV
patut la khusyuk semcm jekk


si ellesya plak dok carik2 tissue paper...

wahhhh... mmg cepat
x smpi pon 5 minit kami duduk

1st menu utk daddy..
deli chicken chop special


ellesya dh get ready nak ngap yekk ;p


orange juice & orange lassi


ellesya dok ngomel apa la tue
1st yg mmg dh target ellesya akan mkn
adalahhhhh....
cosleslow


beef lasagna
untuk kami bertiga...
sangat2 sedap...
terangkat beb!!!


menu wajib
french fries untuk ellesya

kejap ngan sudu kejap ngan tangan dak ellesya ni makan...
berselera sungguh dia semalam


harus ni interprem gambo mummy kan
ellesya smpi ternganga..
dok berletaq kat kami 2 kot
asyik ambik gambo jekkk


mummynyerr belum sampai la....
mana ni????

taraaaaa.....

beef rossile

daging dia sgt2 lembut..
bak kata daddy gigit ngan lidah pon hancur
org gigit ngan gigi daddy gigit ngan lidah yerrr
hehhhe ;p


tersandar daddy kekenyangan
licinnnnnnn.......

aik mana peginyerrr ellesya????
tadi dok elok2 je dlm babychair tue..

skrg ni klau g kedai mkn je 1st yg ellesya akan request adalah baby chair
masa ellesya baby dulu cukup susah nk duduk dlm baby chair nih
tp skrg klau x dpt duduk mula la gelisah
asyik tanya jekk...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

oooo... dok melayan bear2 dia ropanya...
tudung dh melayang
rimas kot
hehhee

nak bawak g ronda2 katanya...


eh yg g langgar dinding tue apasat???
;p   >-<


*selamat ulangtahun perkahwinan yg ke 4, semoga ikatan perkahwinan ni kekal hingga ke akhir hayat... AMIN..
doakan moga kami selamat pergi & pulang dari JB


10 comments:

el said...

kemain elly bw barney siap ada stroller lg kiut tul

hepi nbeseri semoga hangpa bahagia hgga hjg nyawa

LYAfrina said...

happy anniversary day buat nureen & hubby.,,

tu la..somi nureen dh pening tu tgk $$$$$$ y keluor.

ly doakan agr phubungan nureen & suami akn trus kekal hingga ke akhir hayat.. bila nk bg adik kt elly??

nureen said...

el :
hehhee.. comel kan bwk stroller gitu.. slalu dok tolak yg dia punya besar so beli la yg kecik...
tq wei... ;)

lya :
tq lya...
x mahai la lya.. cuma mcm x percaya bila tgk bil, murah N sgt2 murah..
hhmmm tgh usaha skrg ni belum ada rezqi lagi utk bg adik kat ellesya ;)

eB ezrin said...

hik3... klakar la elly nih... camno tuh yang, atas tutup, bwh bkk? ;p

nureen said...

EB :
hehehe.. tue la pasal.. masa jln2 dlm qbay kan ramei org tgk.. x pasti tgk elly bertudung n pakai dress ke tgk pram dia.. ehee

aLeesYa's Mummy said...

comel stroller elly tuh..t ble beli utk my aleesya gak...

Happy Anniversary to you n hubby.
Semoga Kekal Bahagia Keakhir hayat ye..

nureen said...

aleesya's mummy :
comel mcm tuan dia kan... hehehe...

tq2x... AMIN

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..comel jer ellesya pakai mcm tu..stroller dia pun comel juga..mcm tuannye.. ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya hadiah, comey ellesya pakai tudung siap pakai strolle baby lagik

Fara said...

kihkih..bab dressing pakai tudung tu i like..farisha pon cam gitu jugak..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011