Thursday, May 19, 2011

...cheese cake...


salam rindu kat semua bloggers
2 hari x bersiaran sbbnyerrr...
kat cini ada audit
so nureen "silent mood" seketika

walapon ada audit 
tp sebelah paginyerr nureen g training netball
ahad ni lawan antara zone
kat cini je
utk org2 penang
klau nk tgk nureen main
jom la
p kat padang ILP kepala batas
tp kalu ada perubahan nureen khabokan k..

kol 4 sat g closing audit
perrggghhhh & ffuuuuhhhhhhhhh
lega... rasa2nya semuanya lancar
walaupon ada mistake gak cikit2
tp audit sporting & x kisah sgt
sbb small matter je katanya

hope closing sat g ok la..

utk n3 hari ni
nak n3kan gambo elly
dah lama pon gambo ni
tp x dan nk n3kan..

jom layannzzz......

klau ada cake
sebesar mana pon
elly totap nk jd besday girl








nak ambik lah..

wat relax jekk...
cobaan kali ke 2








ptg ni turun bawah kejap
carikan kueh utk auditor & staff2 SMC PP minum ptg
ngeh3x...

*tq so much kpd en asben sbb sepanjang 2hari audit pagi ni tolong ayg belikan breakfast utk staff unit ayg & auditor.. walaupon dlm keadaan demam & bdn x brapa ok... nanti ayg blanje k.. emuahhhhh


8 comments:

LYAfrina said...

hehehhee...sambut birth lagi....

lya pon byk fail kapal nk kena settle.. dh la thun ni byk la plok kapal komersial bwh lya y msuk.. msti berteraburla time audit..

el said...

sedapnye...tuk auntie xde ke ely
hang g langkawi ada bw benih x hahahaha

Fieza79 said...

syedap nya tgk kek ptg2 ni...ni sambut besday yg lepas ka suka2 je ni hehee...

audit time, baru je lps last week..legaa dh setel..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bestnyer cheese kek.. yummeh!!!
sy kat opis pun bz minggu ni,
ada audit JKKP nk serang nx week..
huhuhuhu, standby byk perkara lol.. ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye cheese kek..
sampai terpejam2 mata elly mkn..menikmati sungguh.. :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah sedapnya dia mamam kek ek, kalo balqis suka betul time nanyi lagu happy birthday untuk dia siap senyum2 lagik

eB ezrin said...

alahai... nak la jugak... ;p

-Nureen- said...

eb :
nanti ellesya poskan kat aunty k.. ehhee ;p

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011