:: bos belanja lunch selasa lepas ::

autopublish


bos berbesar hati
nak belanja kami semua lunch
so yg akan arrange semua2 ni
offcoz la aku kan..
ngeh3x..

pilih jgn x pilih
tmpt yg mendpt undian teramai
adalah
jom kata layannnzzz...







semua view kat atas ni ehsan dr En. Google..
sbbnyerrr
restron ni skrg tgh renovate
so gambo yg bwh ni jerr yg aku ambik k.. ;)

kami org paling awai smpi
yerr la
merangkap penyambut tetamu hehehee
kami 1 unit ada 9 org je..
>_<

aku & fea
perot tgh lapo sgt2
bau plak kari
hhmmmm menambat hati jgk la tgk meja2 lain yg tgh menjamu selera tue..

mintak d hidang sbb dlm 5 minit je lg bos akan smpi
ok menu2nya...

sotong goreng tepung

sambal udang

siakap 3 rasa

kerabu mangga

menu utama
kari kepala ikan

telur bungkus

kailan ikan masin
&
jus limau asam boi

ni la unit kecil kami
dari kiri
En. Fauzee, aku, mael, En. Satar, En Haridas (bos), faliq & En. Aziz
yg tiada dlm gambar fea & nurul

amboi bos... ceduk nasi penuh ngan senyuman..

semua tgh lapaq
dok tunggu nurul ja x smpi2 lagi

jom melantak hehehe
dah kenyang dah memasing layan jap lagu yg dinyanyikan oleh nurul utk bos..

3 buah lagu semua
nurul mmg pandai nyanyi
org sarawak mmg suara sedap kot

2 jejaka tue dok khusyuk pilih lagu utk nurul
hehehhe...
ingatkan depa nk berduet..
eh2.. ada jgk gambo aku dlm cermin dpn tue
hehhee


tq bos..
thn dpn belanja lagi k..
hehehe


* esoknyerr book lagi tp bkn utk kami la utk asben, depa plak 1 unit wat mkn2 kat cini.. hehee

Comments

LYAfrina said…
tmpat best.. makanan pon best.. bru aura nk mkn tu mari kan... lg best
nureen said…
lya :
a'ah.. mmg kenyang & sedap..
Cantiknye tempat mkn ni..mkanan semua pon nampak mabeles.. :)
juelee said…
saya pernah makan kat sini.. sedapppp..
kari kepala ikan die layann..
juelee said…
saya pernah makan kat sini.. sedapppp..
kari kepala ikan die layann..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017