Thursday, May 5, 2011

:: bos belanja lunch selasa lepas ::

autopublish


bos berbesar hati
nak belanja kami semua lunch
so yg akan arrange semua2 ni
offcoz la aku kan..
ngeh3x..

pilih jgn x pilih
tmpt yg mendpt undian teramai
adalah
jom kata layannnzzz...







semua view kat atas ni ehsan dr En. Google..
sbbnyerrr
restron ni skrg tgh renovate
so gambo yg bwh ni jerr yg aku ambik k.. ;)

kami org paling awai smpi
yerr la
merangkap penyambut tetamu hehehee
kami 1 unit ada 9 org je..
>_<

aku & fea
perot tgh lapo sgt2
bau plak kari
hhmmmm menambat hati jgk la tgk meja2 lain yg tgh menjamu selera tue..

mintak d hidang sbb dlm 5 minit je lg bos akan smpi
ok menu2nya...

sotong goreng tepung

sambal udang

siakap 3 rasa

kerabu mangga

menu utama
kari kepala ikan

telur bungkus

kailan ikan masin
&
jus limau asam boi

ni la unit kecil kami
dari kiri
En. Fauzee, aku, mael, En. Satar, En Haridas (bos), faliq & En. Aziz
yg tiada dlm gambar fea & nurul

amboi bos... ceduk nasi penuh ngan senyuman..

semua tgh lapaq
dok tunggu nurul ja x smpi2 lagi

jom melantak hehehe
dah kenyang dah memasing layan jap lagu yg dinyanyikan oleh nurul utk bos..

3 buah lagu semua
nurul mmg pandai nyanyi
org sarawak mmg suara sedap kot

2 jejaka tue dok khusyuk pilih lagu utk nurul
hehehhe...
ingatkan depa nk berduet..
eh2.. ada jgk gambo aku dlm cermin dpn tue
hehhee


tq bos..
thn dpn belanja lagi k..
hehehe


* esoknyerr book lagi tp bkn utk kami la utk asben, depa plak 1 unit wat mkn2 kat cini.. hehee

5 comments:

LYAfrina said...

tmpat best.. makanan pon best.. bru aura nk mkn tu mari kan... lg best

nureen said...

lya :
a'ah.. mmg kenyang & sedap..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye tempat mkn ni..mkanan semua pon nampak mabeles.. :)

juelee said...

saya pernah makan kat sini.. sedapppp..
kari kepala ikan die layann..

juelee said...

saya pernah makan kat sini.. sedapppp..
kari kepala ikan die layann..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011