Wednesday, May 4, 2011

::part one at bkt bendera::


 labour day
kemana????
kami x ke mana2
kami habiskan cuti kami d png jgk
sbbnyerr daddy kena standby hari ahad & isnin
 dah x dpt kuaq dr penang
so kami terjah la
 bkt bendera

jom sama2 kita terjah!!!!

jauh jgk kami parking keta
ramei tol ari tue
so berjalan la kami menuju ke stesennyerrr

sementara tunggu daddy beli tiket
kami ber2 ni apa lg
bergambo lerrr

train merah blkg ellesya tue
train yg no 2 kat bkt bendera ni
train no 1 jap lg kita tgk k
yg baru plak... jap lg kami nak naik!!!!

daddy dh dpt tiket
jom kita beratuq.....


tgh dok beratur ellesya dpt kwn


panjang jgk barisan
ellesya mula nak main
diam2 dia ketepi
ingat mummy x nmpk la tue
dok panjat pagar tue

amboi anak dara ni....



sabar menunggu

ok train baru dh smpi
ellesya nmpk je train ni dia ckp apa tau..

Ellesya : mummy... thomas la....
Mummy & Daddy : Thomas!!!!


eh... wat2 nk tdoq plak..

Ellesya : daddy x bleh naik!!
Daddy : nak naik jgk!!



wah laju je...
org pertama yg naik lg tue...



daddy snap senget tp tetap cantik mummy siap buat banner contest lg..
naik join bleh click cini

ada yg tawar diri nak tlg snap gambo
tq bro


thomas dh bergerak.. hehee
lajuuuuuu.........



apa yg ditunjuk tue???

wahhh.. pandangan dr dlm train








*nantikan part two kami at bkt bendera tgh hari ni k ;)


8 comments:

LYAfrina said...

syoknyer..lya last ke sini masa thn 1998.. lama tuhhh.. msti dh byk berubah..

nureen said...

yg berubah train tue lya yg lain2 still mcm dulu ja nureen tgk.. ;)

Fieza79 said...

alahai dh bukak ye...nak kena pi ni..haritu tk dpt....mesti syok lama tk jalan2 atas nuu...

eB ezrin said...

bestnyer... kami x penah gi pn.. hu3...
baper charge dier yer?

manja2098 said...

besnye..ak xpenh smpai lg kt cni..

nureen said...

fieza :
dah buka.. p arr tp kat atas mcm biasa ja.. kami p time dingin sejuk la jgk..

eb :
mai png nanti nureen bwk.. rasanya rm10 kot nasir beli tiket nureen lupa lak tanya brapa, bdk2 bwh 12thn free..

nureen said...

ixa :
hg slalu trun png kan.. singgah la

zuneta said...

sis dah pergi ye?? zu baru nak p hujung minggu ni...tggu adik balik...lau tak..mmg dah g awal2 ni...dah lama tunggu dia buka!!!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011