Friday, May 6, 2011

sukenyerrr >_< senyum sokmo...

autopublish 

salam ceria di pagi jumaat
hari ni annual leave
yea yeahhhh...
sebabnyerrrrrr
hari ni kami sekeluarga akan berangkat
menunaikan mision & vision kami
cewahhhh
our vacation in may 2011
sukenyerrr.... ;)
flight pukul 12 tgh hari ni & balik cini pon 12 tgh hari jgk ari ahad
boleh la relax2 kat umah plak...

n3 autopublish hari ni
nak story pasai hari rabu lepas
bertambah2 suka bila balik keja
 ada sampul coklat dlm peti surat
tambah xcited bila nmpk je lambang UITM
dah tau pengirimnyerrr adalah eb
>_<

hadiah ni untuk contest
& click cini untuk n3 contest

jom kita tgk apa yg kami dpt
hadiah ni untuk tmpt ke 2-6..


rabbit ni jd posmen ke..
nganto dr shah alam ke png
hehehhe
rabbit kesayangan elly tu

taraaa....
elly mmg xcited bila tgk hadiahnyerr
berupa classic frame yg sgt comel
siap ckp nak letak gambo dia lagi
&
2 calender utk thn 2011
kebetulan nureen mmg belum ada calender yg kecik gini
tq eb :)


comel kan..
klau nak tau sape yg dpt lagi 4 frame2 yg comel ni
bleh terjah cini

elly dah mula nk ambik frame yg tertampal kat calender 2011 tue..
berusaha gigih dia

masih berusaha

mintak kejap nak ambik gambo
tgk la
dah ditarik2 ngan elly

2 design calender yg cantik
&
1 frame yg comel

tq so much eb..
InsyaALLAH nureen akan join lagi contest
cuma masa skrg ni
agak membataskan
hehehhe

ok doakan kami selamat sampai & selamat balik ya..
;)




2 comments:

eB ezrin said...

wah.... eB laks yg terujer lebey... ahaks...
slamat pegi & kembali yer :)

-Nureen- said...

eb :
hehehe... ada smthng utk aed & aerish.. ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011