sukenyerrr >_< senyum sokmo...

autopublish 

salam ceria di pagi jumaat
hari ni annual leave
yea yeahhhh...
sebabnyerrrrrr
hari ni kami sekeluarga akan berangkat
menunaikan mision & vision kami
cewahhhh
our vacation in may 2011
sukenyerrr.... ;)
flight pukul 12 tgh hari ni & balik cini pon 12 tgh hari jgk ari ahad
boleh la relax2 kat umah plak...

n3 autopublish hari ni
nak story pasai hari rabu lepas
bertambah2 suka bila balik keja
 ada sampul coklat dlm peti surat
tambah xcited bila nmpk je lambang UITM
dah tau pengirimnyerrr adalah eb
>_<

hadiah ni untuk contest
& click cini untuk n3 contest

jom kita tgk apa yg kami dpt
hadiah ni untuk tmpt ke 2-6..


rabbit ni jd posmen ke..
nganto dr shah alam ke png
hehehhe
rabbit kesayangan elly tu

taraaa....
elly mmg xcited bila tgk hadiahnyerr
berupa classic frame yg sgt comel
siap ckp nak letak gambo dia lagi
&
2 calender utk thn 2011
kebetulan nureen mmg belum ada calender yg kecik gini
tq eb :)


comel kan..
klau nak tau sape yg dpt lagi 4 frame2 yg comel ni
bleh terjah cini

elly dah mula nk ambik frame yg tertampal kat calender 2011 tue..
berusaha gigih dia

masih berusaha

mintak kejap nak ambik gambo
tgk la
dah ditarik2 ngan elly

2 design calender yg cantik
&
1 frame yg comel

tq so much eb..
InsyaALLAH nureen akan join lagi contest
cuma masa skrg ni
agak membataskan
hehehhe

ok doakan kami selamat sampai & selamat balik ya..
;)




Comments

eB ezrin said…
wah.... eB laks yg terujer lebey... ahaks...
slamat pegi & kembali yer :)
-Nureen- said…
eb :
hehehe... ada smthng utk aed & aerish.. ;)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017