Friday, May 20, 2011

future - ellesya d opis.....

salam
pagi ni
sengal2 sakit2 badan
2 hari training netball
ahad ni game
tempat bertukar ke 
USM transkren nibong tebal
dah lama x main netball
last masa kursus 2 thn sudah di taiping

apa yg futurenyerr dak elly ni kat opis???
weekend lepas 
teman mummy ot 
sbb nak audit semlm la..
skali ngan elly & daddy wat ot
hehhee

futurenyerrrr........
dah dpt tgk gaya ellesya
bila dia mula bekerja nanti
apa yg dia buat hehehe


perjalanan ke opis

awat ni???
masam plak muka dia
malas nak g keja kerr????

coba ambik mood

apa2 pon kita besfes dolu..
daddy order char k.teaw
tp ellesya yg mkn

x bg dia merengek
daddy klau bleh x mau bg ellesya mkn char k.teaw ni
sbb masa yg elly msk spital ujung thn lepas
sbb makan char k.teaw la
doc kata ada jangkitan kuman dlm perut
sbb udang separuh masak kan..

tp seb baik mkn ari tue dia ok
myb sbb kami x bg dia mkn udang kot
dia juz mkn k.teaw ja
dah la pedas
relax je ellesya mkn..


Daddy : ni daddy punya la!!!!
Ellesya : ni ellesya punya, x bleh bg daddy.. huhhh

gaya tiup nk bg sejuk
hehee

mmg sedap char k.teaw kat cini
kami besfes kat tmn tun saardon, gelugor
dekat ja ngan opis mummy

jom terjag opis plak...

sesampainyerr di opis
ellesya memainkan peranan
"meja berselerak, malu aiii"

ni nak tepon sapa tue...
ooooooo msk opis ja gayut yerrr....


Ellesya : sya nak call daddy...

daddy mmg x msk opis lagi time ni
singgah toilet dolu..



Ellesya : hello daddy... daddy kat na???


Ellesya : ok dah.. sat g daddy mai..

hehehe... amboi2.. pastu bkn dia dok diam
dok p tekan mesin photostat la..
dok panjat krusi la

apa2 pon
tq dady & elly
sudi temankan & tolong mummy kat opis weekend lepas...
emuah.. mlm ni mummy blanje k..
semlm x dan nk blanje sbb ikut daddy main badminton
nantikan n3 elly di court badminton plak..
;)

7 comments:

el said...

sllu sgt hang ot eh..sian dier..tp leh g langkawi bagai..sesekali g holiday release tension ye dak

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sedapnye dia mkn char k.teaw tu..
hehe..sibuk dia jd operator.. ;)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

cute sangat...suka topi dier comel...

nureen said...

el :
coti ganti aku k langkawi tue sbb masa coti hari pekerja tue laki aku kena stanby so kena la luang masa ngan anak gitu kan hehee...

lily ;
mmg sedap.. rasa nk p mkn lagi.. suka dia nyakat daddy dia jgk.. ehhee

mummy cute :
topi tue sesuai kan ngan elly ;p

eB ezrin said...

ha ha ha, bijakkk bijakkk ;p

Fieza79 said...

amboi...belum habis sekolah dh masuk keje...bijak ni..sebok nmpk nya dia..hehee

-Nureen- said...

eb :
mmg bijak, semua dia yg betoi.. hehe

fieza :
bz sgt tue fieza, x leh kaco hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011