Friday, May 6, 2011

:: BIG apple & J-co ::

autopublish

salam vacation...
rasanya masa n3 ni publish
myb kami dh smpi di destinasi
tgh landing2 atas katil
cewah...

untuk menceriakan hari yg mmg ceria
jom layan kami ni BIG apple alor star kedah
2 weeks ago

elly mmg xcited bila nmpk je kedai donut ni

ceria kan
seceria warna donut tue

yg 2 bijik pink tue offcoz la elly yg pilih
dia kan suka sgt ngan pink
yg daddy pilih coconut & yum
mummy plak choclate & yg jalur2 choc pink tue
nama dh lupa..

apa yg ditenung lagi tue..

dok pikiq ka nk mkn yg mana
amboii dh pilih pink
mkn yg pink la....

tgk jejari elly tue
dok mengira jumlah donut

mummy dh x tahan
ngap dolu la
daddy plak dok tunggu air yg di order td
peach tea


Daddy : daddynya donut yg mana??


Daddy : yg tue ka????


Ellesya : bukan.......... yg ni la...



Daddy : daddy nk yg pink lah...


Ellesya : x bleh, daddy ambik white!!!!


Ellesya : white ni kan daddy yg pilih


amboi... mummy nak jgk!!!!

dah belemuih dh dak elly ni

daddy nk suap x mau dia nk mkn sndri

awat tarik tangan mummy..
nak la tue...

taraaa..... nak kerrr???

uwekkkk... x bleh...

donut x tara mana pon dia mkn
yg dok pulun mknnyerr
cream kat atas tue...


uiii.. ada buah strawberry la...



curik ellynyerr donut la..

sehingga menjilat jari...
;)

ok slamat bercuti...



4 comments:

eB ezrin said...

kebetulan laks mkn big apple ari yg samer... hik3...
happy weeeknds dear :)

kasihredha said...

huhu...sedapnya
elly cute le...
cium sikit...muah2

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sweetnye kongsi minum dgn daddy.. ;)

cikpuanhady said...

sedapnyer..dah lama tak makan big apple..

Blogshop kami :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011