Tuesday, May 31, 2011

cinema.com.my: Kung Fu Panda: The Kaboom Of Doom

semalam terjah TGV 1st avenue
baru buka kat penang
mmg selesa
kami ambik couple seat 2
sbb PIL kebetulan mai semalam..
so layan kami d TGV!!!!



muka xcited ellesya nk tgk wayang!!!


Ellesya : popcorn ni ellesya punya.........


lepak minum dulu kat 
old town white coffee
wayang kol 9.20 mlm
masa ni baru pkl 8.55mlm



Ellesya : ni sya punya la daddy... ishhhh....
klau dia punya mmg garang sangat
x mau bagi hehehe


ni saya punya
white coffee


masanya dh tiba
kami menunggu wan & tok g toilet



masih menunggu...


dahhhhhhhhhhhhh masuk!!
yeahhhh....


mummy dok snap lagi gambo
kena marah ngan daddy hehehhe...
sbb ada flash!!!
seat blkg kami my PIL





mmg best!!!!
jom la kpd sape2 yg blum terjah!!!
slamat menonton...



13 comments:

chugie said...

best betul 3 beranak ni tau! jelesnye... sy dh lama x tengok cinema..uuwwwaa!!

tq support my BF!! nanti 2nd baby, nureen bf juga ye..

kasihredha said...

elly sure enjoy sakan kan nureen...

Fara said...

ku pon bru je last week bwk doter g tgk kung fu panda..bestkan citer nya..klakor..heheh..smpat berpossing gak..agak2nya kaum pompuan nie mmg suka bergamborkan..kihkih...

Huda said...

ala tomei elly :) best tu..huda lama giler tak menonton tau..sabo je la, encik abang kata camno nak bawak husna n lukman together? adeh..

Red Giant said...

Ahad Ari Tu, Nak Gak Pg Tgk.. Skali Smua Full Da... Igtkan Cite Mcm Ni Xde Org Nak Tgk... Hehehehhehehe....

el said...

nak tgu 29hb ni movie paling best gilakkk..nak dating ngan en. od..

kalo aku bawa alana tgk panda ni rs2nye mengamok x dlm tu..sbb danish n arwen nak pi tgk huhuhu

LYAfrina said...

OK KE ELLY TGK WAYANG.. LYA RASA ASYA MMG XLEH DUK DIAM KALO MSUK CINEMA..

mummy_ayu said...

dah tgk kunfu panda..wah..nak gie tgk jugak..
dah tgk lum entry Ayu nie..
http://mummyayu.blogspot.com/2011/05/seperti-yang-dijanjikankeputusannya.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

bestlah dpt bawa anak nntn wayang sama2..klu ktorg ni mmg x dptlah..Qis ni lain..x blh dgr suara besar2..sure takut tu..kena nntn kat rumah je lah jawabnye.. ;)

Anonymous said...

you definitely love KQmyqRlI [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci online store[/URL] for less IfBRXTWj [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anonymous said...

view yTDOmymt [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci bags outlet[/URL] for gift GUGtdoCP [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anonymous said...

buy best tbTCwXzj [URL=http://www.replica-gucci.webs.com/]cheap gucci bags[/URL] for promotion code MKISGSHg [URL=http://www.replica-gucci.webs.com/ ] http://www.replica-gucci.webs.com/ [/URL]

Anonymous said...

check this link, FLTkvSmS [URL=http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/]hermes replica handbags[/URL] with confident DytKQUmP [URL=http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/ ] http://www.hermes-birkin-price.weebly.com/ [/URL]

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011