Friday, May 20, 2011

semalam join daddy main badminton


bila audit dh sattle
kita enjoy!!!
hehehe

b4 kuaq site petang ni 
jom layanzzz kami d court badminton semalam
join daddy & the gang
dah lama dok mintak nk ikut
so semlm berkesempatan la

daddy & the gang
sewa dkt tmn tun saardon gelugor
dekat gak ngan opis mummy

sesampainyerr kami di court
ellesya memulakan langkah



gaya seorang pemain cilik

klau main ngan mummy x der la court k
ellesya x mau la
dia nk msk dlm court tue jgk


pujuk punya pujuk
akhirnya......
kami di tepi court
main sampai terpelanting raket pink dia

tapi kejap je...
so daddy beralah..
layan ellesya kejap




jauh jgk pukulan ellesya
cayalah anak mummy ni

mummy plak menunjukkan taring
gambar agak blurr...
ellesya melompat2 girang
hehhehe



mummy x leh nk bengkokkan bdn
yg tgh sengal2
la ni pon susah tol nk bgn duduk
mcm org sakit urat dahh

daddy sambung balik..
kami 2 ke mana???

mummy ajak ellesya turun bawah
g mkn
lapo la x mkn lg
 layan bihun sup kat bawah tue
naik je atas kena soal
ckp nk p beli minum ja tp awat lama sgt
dah la phone x bwk!!
ehhehe... kena marah daaaaa.....


mula boring
ajak mummy balik...
1 court tue bleh dgq ellesya menjerit ajak balik

bila x di layan
ellesya buat hal sendiri
nak tau apa ellesya buat

"njet2 semut.............
sape sakit naik atas....."

bergema 1 dewan dengaq ellesya nyanyi
hehehe

pastu lagu lain plak

"wonderpet 2x...
kami x datang"

eh silap la 
mummy x hapai lagu tue
tapi rasa mmg silap la yg last tue..
ehehhee
pandai la ellesya ni



Ellesya : mummy, sya dah mengantok la...
Mummy : k jap yerr kita tunggu daddy


dengar ja daddy kata last game
kami 2 turun dulu p kat keta

Ellesya : mummy, ada bulan la... cantiknyerr
Mummy : a'ah... (terus snap)


Ellesya : sayang.................... mummy...
Mummy : sayang ellesya jugakk..........

kami 2 2 mengantok sgt2 time ni
masuk ja dlm keta rendahkan seat
terus 2 2 terlena smpi umah
sempat la sembang sepatah 2 ngan daddy
pastu ghaib dahhh...


5 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cunnye Raket dia..
alahai..comel jer dia buat muke boring.. :)

mamalieyna said...

terrornye elly main, kalah arif gini..hee~

~aSHa~ said...

ada bakat ni.....
kalo diasah leh jadi expert ni....

eB ezrin said...

comeinyerv racket elly... pink g2... ;p

EZAN IDMA said...

salam sis

alahai kecik2 da bersukan :P



Untuk makluman , hadiah penyertaan Nama Baby contest akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my , kalo dah hantar, abaikan pesanan ni :) maaf lambt :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011