Tuesday, May 10, 2011

.. masih di hari pertama kami di langkawi..

autopublish

salam & slamat pagi
hari ni n3 autopublish
sbbnyerr aku kena g kursus kat taiping 1 hari
pkl 7 pg ni gerak dlm kol 8 pg smpi la
kursus start kol 9
bleh relax2 minum ke hape ke kan
x la kalut

ok.. jom kita sambung
crita pasai percutian kami
kat langkawi ni
;)
bila dah check in
relax jap & mandi

dlm kol 4 baru kami kuaq
kemana????

ke jetty point kat kuah
cari mkn
sbb td mkn mcd je kan
pastu lapo balik la

bila terjah jetty ellesya dh nmpk dr jauh
kedai yg juai pelbagai jenis choclate
so offcoz la dia akan request nak choclate yg kenan di hati
akhirnya smarties la yg dia ambik
sbbnyerr ada princess katanya..
hhhmmmm

ajak ellesya lepak kat dataran lang
berjln dr jetty nak ke dataran
menyinggah sat bergambo

dah nama pon dataran lang
burung helang dok berlegar2 kat awan
bergambo jap smtra
 tunggu daddy p 7E

layan bluesss nmpk!!!

nmpk je helang besaq tue
ellesya berlari2
nak pegang eagle katanya

dari sudut atas
amboi kemain posing elly tue..


suruh mummy angkat dia
nak pegang eagle
mana la smpi

jln turun kebawah plak
tgh2 medan nih pon kami bergambo

dari bawah

elly merajuk
sbbnyerr nak ambik camera
tp mummy x bg

keluarga bahagia selamanya

dah senja
jom kita balik
otw nak balik
elly x abes lagi berceloteh
jom layan celoteh elly





peta besaq punya....

mlm kami terjah lagi
pusing langkawi
singgah beli FM kat pantai cenang
pastu kami ke tmpt perlabuhan @ persinggahan kapal2 mahal
tp lupa nama dia
rasanya BURAU kot


see...
sebenornyerr ellesya jeles bila tgk kami ambik gmbq berdua td
so dengan senyum lebar & duduk di tgh2
ckp smile.................
tarik tengkuk kami dua lagi
pandai la ellesya ni..


smpi cini saja untuk hari pertama kami di langkawi
balik hotel & lena

;)




3 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah syoknya bercuti biler la kita nak sampai ke sana

Gieyana said...

syoknya Nureen..walaupon dulu aku dok sini..tp kalau tiap2 thn pegi pon mmg x jemu kan..mmg nk pegi lg this year but time x brp nk cung! nk g borong pinggan mangkuk..kena stay 3hr 2mlm br leh angkut pinggan tue..hahaha..

hopefully dlm ms terdekat nie leh g..kasut ko sm mcm kasut daku lah..tp ku pakai ke opis jer..jln2 mls nk pakai psl sakit kaki..:)

eB ezrin said...

bestnyer... biler ler kami nk sampai nih... hu3...
eh yang, eB balik ipoh this wik tau

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011