Wednesday, May 11, 2011

sukerr sgt bila terjah blog contest eb sbbbnyerrrr...................


salam
tgh hari ni
tak kuaq lunch
sbb ada staff opis ni blanje breakfast
sgt2 byk dgn
nasi lemak, kuih karipap & boomm, roti canai + capati
perrggghhhhhh
tq Mr. durai

x abes mkn lg tau
bleh wat lunch skali

nak kongsi ni
apa yg sgt2 membuatkan diri ini
so speechless
bila terjah blog contest eb

pasai giveaway terbaru nureen ni la..


kengkawan yg nak join
boleh click banner yerr..
end of may

sememangnyerr nureen belum update lagi
tp eb ada inform kat nureen
tq yerr
so terus terjah

sgt2 suka + teruja + xcited
& ++++++
senyum smpi telinga nih
walaupon sgt2 bz skrg nih
sbbnyerr isnin depan ada audit
huhuu
tp jgn sedih2 jgn kalut2
aikkk..............
adusss dah melalut nih
apa yg nureen dpt dr eb
???
******
*****
***
**
*
*
*
*
*
*
**
***
*****
*******
**********
*************
****************
taraaaa.....


mmg x dpt di gambarkan
perasaan nih
(eh tetiba plak jiwang)
ehhehe

tq eb tq so much..
my fvret clr lagi
hope persahabatan kita berkekalan
bila la kita ada jodoh
this week eb blk ipoh kan
nureen x pasti la apa plan
sbbkan keja ni ha
menanti jerr

klau nureen terjah sana
nureen call k

tq again.. ;)


8 comments:

LYAfrina said...

wahhh....
eb mmg sgt2 caring...

LYAfrina said...

wahhh....
eb mmg sgt2 caring...

eB ezrin said...

lya, malu i... hik3...
nureen, kalo der jodoh, kiter musti jumper ;p

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah tahniah la bestya eb memang rajin kan

Huda said...

bestnye :) tumpang heppi too :)

Bionic women said...

tahniah yea..
eb ni kreatip...rajin lak tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnye..kak Eb mmg Caring & kreatif.. :)

nureen said...

lya :
a'ah.. mmg best kan ada kwn mcm eb..

eb :
tol la eb.. InsyaALLAH..;)

anje :
tq.. eb mmg kreatif

huda :
a'ah.. suke kan..

bionic women :
sgt2 kretif kan.. award yg eb wat semua cantik..

lily :
betoi2.. suke sgt ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011