Wednesday, May 25, 2011

...teruja dpt hadiah dari asben terchenta..

salam...

alahaiii rindunyerrr nak berblog
2 hari lepas sepi lagi kan
sbbnyerr ikuti kursus
"teaming with passion"
kat
summit hotel, bukit mertajam, penang

pagi ni plak blog mcm problem jekk
x leh nk upload gambo
pastu add komen kat n3 kwn2 pon x bleh
kanapa????????????

masa wat n3 ni dah pkl 11.45am
baru bleh upload gambo
relax jap dr keja
jap g smbung balik k

hari ni nak kongsi ngan kwn2 semua
rasa teruja + xcited + sgt2 suka + .....
tak terungkap dek kata2 (cewahhh)
bila terima hadiah pemberian
soami terchenta

kebetulan esok adalah hari anniversary kami yg ke 4..
thn lepas dapat camera
 sony cybershot

tahun ni dapat apa?????????
sape dpt teka???

jom kita tgk...
nmpk tue ituewww beg merah besar yg mummy bawak tue...


yeaaahhhh...
sinonim kan ngan namanyerr...
mmg sgt2 teruja
ellesya plak mmg lena dari mula kami kuaq dari umah lagi
letih sgt
petang tak tidoq
ellesya x dpt la kongsi rasa xcited mummy & daddy mlm tue

daddy pon xcited ambik gambo mummy yg mmg tgh xcited ni
hehehhe

melangkah laju ja
x sabo nk balik umah
nak pakai
ehhehehee

lagi gambo mummy

uikkk.... terkejut ke hape nih???


posing lagi..
ramei org tgk kami masa ni
tapi kami wat seolah2 kami ni pelamcong la kunun
hahahhaa
walhal queensbay tue dh mcm umah ke 2 kami dahh...

ellesya mmg nyenyak sungguh tdoqnya mlm tue

wahhhhhhhhhhhhhh.......
masa dlm keta tunggu daddy beli makanan
mummy ambik kesempatan la
snap gambo
hehehe

nak tgk x apa isi dlm beg nih...
jom kita terjah yerrr...
kita kongsi rasa teruja nih...

yg pertama!!!


atas kiri : cream muka,
yg tgh2 tue : sudu ngeh3x sudu ke org panggil.. utk colek cream sblh tue
atas kanan : pelembap
2 botol di bawah kiri & kanan tue pencuci muka
sample je utk try if ok daddy akan belikan nanti
yg merah petak tue mask..

yg ke2


kiri : mask jgk
botol panjang tue : pelembap
botol kecik cikit tue : lotion yg digunakan untuk membuang sel kulit mati di muka
pakai b4 pakai pelembap

mulanyerr nak beli set yg 1st jek
tp dsbbkan ada less
daddy sgt2 teruja belikan 2 skali gus
mummy bertambah2 la xcited
hehehhee

lps ni x dak alasan lagi la mummy malas2 nak pakai pelembap ke hape ke k..
kang x pasai2 kena perli hehheee

ni muka teruja
ya ka gini muka org teruja di mlm terima hadiah..
hehhehee

smpi hari ni dah 4 hari mummy menggunakan SK-II ni
masih diperingkat awalkan
tp daddy kata dah nmpk perubahan cikit
muka x nmpk kering sgt
berbanding dulu...
yer ke..
hope mummy ni rajin slalu k
semua ni utk
soami terchenta
;)
tq daddy.. mummy luv u sooooooooo much!!!
&
hepi 4th anniversary

*hari ni daddy last day kursus kat taiping, jugak ada suprize utk daddy mlm ni.. bawak keta elok2 k.. kita jumpak mlml ni   ;)



10 comments:

eB ezrin said...

hallamak... sgt2 best... jeles ar... shah x bagi pe pe pn... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

nureen said...

eb :
ni belum abes teruja lagi tau eb.. hehehee...

dinor's family said...

wah bestnya mmg teruja klu cik somi yg beri hadiah...rasa cm dunia ana yg punya....sengeh smp telinga...

LYAfrina said...

BESTNYER.. DPT SK11 LAGI.. TP DGN LYA X SERASI SK 2...

Fadzillah Kamarudin said...

wah wah...
bestnya...
memang tengah cari lotion / pelembab...
maybe leh share2 ngan kami...
manatau terbukak ati nak beli produk SKII ni...

el said...

wow giler kentang dpt SK11
pas ni sure muka ko lawa bak artis2 yg pki sk2 tu kan
segan lak nak jpe ko n jln2 ngan ko pas ni ahaks

nureen said...

dinor :
hehehe ni pon tersengeh bagai kernag bucuk dh ni..

lya :
ya ka.. nureen x pasti lagi baru ja pakai so far ok lagi la.. hope ok ja..

fadzillah :
oo ya ka.. best akak pakai skII ni.. try la.. apa2 perkembangan nanti nureen share k.. ;)

el :
mmg gilerrr abes el.. aku mmg x sangka laki aku nk belikan aku skII nih.. apasat lak hg ni asyik malu ja nk jln2 ngan aku hehehe... lawo ker artis tue hehee

Mama Syima said...

nureen,

Tlg check email psl hadiah contest xdpt lg..huhu

zuneta said...

wah...bestnya...nak jugak..nak jugak...SKII mmg bagus la...zu pernah pakai dulu...mmg bagus tuk kulit kering..lepas ni...leh la letak pic sebelum dan selepas ye sis...jangan lupa ye...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wow..bestnye dpt SK-11..
klu kita mmg x terdayalah nk beli..huhu..
Anyway..Happy 4th anniversary..!

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011