Thursday, May 5, 2011

:: turun dr bukit bendera kami ke............... ::

GURNEY PLAZA

janji harus dikotakan
janji apa???
bleh tgk kat n3 ni

cuma.............
tak dpt seperti yg di idamkan
aiikkk....
sape yg teruja lebih nih,, hehhe

ni 1st kasut yg elly pilih
bila dia try pakai
dia sndri ckp x mau plak
katanya besar walhal bkn besar
cuma kasut tue kan smpi buku lali
so dia rasa pelik kot

nak cari yg ada tumit
dulu dh beli yg kiki lala tp lusuh cikit
bila p tgk lagi, design baru blum kuaq
yg ada di pasaran x brapa kenan

kami biaq elly yg wat pilihan
suke la dia...


akhirnya.. bila mummy suggest yg ni
dia suka


saiz paling kecik ni 28
longgar sikit la


dah kenan dia nmpk lagi yg bertumit
tp x der saiz utk elly

hehehe.. daddy kepenatan turun dr bukit bendera td
smpi terlena tunggu kami pilih kasut

pakai terus
ni harus dh bila beli kasut baru
eh3x...
apa plak yg ditenung nyerr si ellesya ni..
????

ooooo....
kenan la tue
udah2 lerr dah ada 3 pasang dah dlm keta nuuu

masa kat escalator
ellesya dok compare kasut baru mummy & kasut dia
katanya sama.. >_<

amboi bergaya la anak mummy ni

sebelum kami terjah lebih jauh dlm gurney ni
relax jap tarik nafas panjang

ok tamat sudah weekend kami sabtu lepas...
slamat bekerja.. ;)


* hari ni msk opis awai dr biasa, jap g ada sidang video kat exchange jelutong, penang. Petang baru leh BW kejap kot curik2 hehehe..



6 comments:

Gieyana said...

cantik kasut Elly tue..

wahh..siap ur hb leh tertido lg erk..sure penat sgt tue kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Pandai dia memilih..
sesuai jer kasut tu kat kaki dia..
Cantik..

LYAfrina said...

kalo lya pon akn pilih y elly pakai.. mmg comel & sesuai dgn dia... beli kat ner ni??

Fieza79 said...

comel kasut elly tu...kiut sgt...
pilihan seniri tentu la dia suka sgt...

dinor's family said...

jenuh nak melayan anak dara nya selerakn...dah besar lg la...cantik je kasut dia....

amiey lee said...

BESTNYE JALAN2 PENANG..NK G JUGAK LA NNTI...

DULU PEGI MASA PREGANANT SARAH...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011