Thursday, June 9, 2011

::ngajar ellesya ngaji Muqaddam::

autopublish

hari ni nureen dah AL
nak balik kg
dh sebln x balik
dah lerr nk kndri, nk jenguk pon x nyempat
keja ni asyik datang ja...
nureen cuti smpi hari selasa depan..
jgn jeles.. ;p

jom layan kami 2 beranak ni
x abes2 berposing
x kira dlm apa situasi

dh lama ambik gambo ni
tp x dan nk n3kan
slalunyerrr selepas sembahyang maghrib
nureen akan ajar ellesya ngaji Muqaddam
ellesya dh boleh baca sampai 'dal'
tp suka lupa selepas 'jim' kan 'hha' suka nk sebut 'alif @ jim'..
plan2 ingat & mengenal k ellesya

sukanyerr tgk ellesya posing gini

asyik berposing ja bila nk start ngaji nih!!!


mula bosan ambik gambo byk sgt!!



gud girl...
moga ellesya terus rajin mengaji & dpt mengenal huruf dengan mudah
AMIN...


*kalau perasan la kan, nureen kadang2 tulis n3 bahasakan ellesya ngan "ellesya" @ "elly"... tp klau jumpe ellesya ni kena panggil dia ngan nama ellesya tau klau x sure x dak respon ;p


8 comments:

LYAfrina said...

COMELNYER:-)
SWEET J PAKAI TELEKUNG SEMBAHYANG,,

ASYA PON DH INGAT ALIF BAA TAA...

dinor's family said...

rajinnya elly ngaji...comel je..

Sidratul Muntaha said...

sampai jugak nnti asamku begini..
aih..
syahdunya la tgk muka mak dgn anak sama2 belajo mengaji nih..
satu perasaan yg tersangat indah..

nureen said...

lya :
ellesya akan pakai telekung bila nmpk nureen nk smbhyg... sama2 kita mengajar ye lya..

dinor :
Alhamdulillah, setakat la dia bleh polo lg ;P

sidratul muntaha :
tq :)
utk abadikan :)

mamalieyna said...

comel elly...ups ellisya....hee~

rajin dia ngaji, leh ajarkan dak arif ni, tp takde muqaddam lagi..herm..kena cari ni..^_^ good girl ellisya..

eB ezrin said...

comelnyer... eB pn nk blikan aerish telekung la pasnih :)

el said...

danish pun dah pndi mengaji..dia sndiri nak ngaji..time tok dia tgh ngaji dia sibuk nak join sm..hahaha

hang beli tudung elly tu kt mn

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye dia pakai telekung
Rajin2 ngaji tau..moga membesar menjadi anak yg solehah..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011