baju turun temurun

assalamualaikum
autopublish

crita pagi ahad 28/10/2012
zara dah nak balik ampang
so awal2 dah bangun  nak mandi la
b4 tue sempat la main2 ngan ellesya & emir dlu
ellesya awal2 dah warning kat emir
jgn dekat ngan zara nanti emir gigit  hahha
kemain lagi
syg zara...
dah sudah mandi si comel ni

zara : p mandi lekaih
sapa ya???
ellesya suka nak peluk zara, daddy pon mula menyakat

apa lagi, ditepisnya ellesya smpi g2 yerr
zara tgk jer la gelagat anak beranak tue
zara walaupon baru 2 bulan dah pandai bersembang tau
ini lah yg dikatakan baju turun temurun
ni baju ellesya 4 tahun dolu
skrg turn zara plak yg pakai
nanti klau ada rezqi ellesya dpt baby girl plak
 kami ambik la balik hahaha


Comments

comel...baru 2 bulab baby tu, chubbynya
geram....
Nafira usof said…
comelnye~
sama bulan ngan elly masa bb..:)
Dhiera nadhirah said…
untung ye. tak ada la membazir sebab recycle baju yang sama. baguih2~
Dhiera nadhirah said…
untung ye. tak ada la membazir sebab recycle baju yang sama. baguih2~
manja209 said…
comey zara...kiut,puteh gebus
Qhaifa Nur said…
baju masih cantik lagi...
mmg sesuai dgn zara.....
Fieza79 said…
suka nya tgk bb gurl..ini yg teringin lg ni nak baby..hahaa pengsann!
Zura@Iwan said…
nk bb girl plak ke wey? hehe
wantie said…
geramnya tengok baby zara ni. mungil je..

~MommyAida~ said…
Alolo..comelnya Zara ni..tembamm..hehe..Ellesya pon sgt minat dgn budak2 kan..kakak penyayang ni..
aanie said…
comelll....

baju elok lagi....pandai jaga...:)
kalau aanie, baju putih sume dah x jadi putih dah..huhu...
Kesuma Angsana said…
comey je both of them tu!
eB said…
bj gegerl mmg cantek2. kalo model dh comel mmg terserlah la. :-)
Salina@IbuAqil said…
Baju nya nampak baru x nampak mcm 4 thn punya baju..
Comel jer baby Zara.. ;)
Amboi nak amik balik erk.. Hik3!!!
oklahkan baju turun temurun..hehehe..bukannya apa selagi elok dipakai kan jimat=)
nanakimie said…
hehe,ada iras bby zara dgn ellesya:)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017