Monday, November 5, 2012

baju turun temurun

assalamualaikum
autopublish

crita pagi ahad 28/10/2012
zara dah nak balik ampang
so awal2 dah bangun  nak mandi la
b4 tue sempat la main2 ngan ellesya & emir dlu
ellesya awal2 dah warning kat emir
jgn dekat ngan zara nanti emir gigit  hahha
kemain lagi
syg zara...
dah sudah mandi si comel ni

zara : p mandi lekaih
sapa ya???
ellesya suka nak peluk zara, daddy pon mula menyakat

apa lagi, ditepisnya ellesya smpi g2 yerr
zara tgk jer la gelagat anak beranak tue
zara walaupon baru 2 bulan dah pandai bersembang tau
ini lah yg dikatakan baju turun temurun
ni baju ellesya 4 tahun dolu
skrg turn zara plak yg pakai
nanti klau ada rezqi ellesya dpt baby girl plak
 kami ambik la balik hahaha


18 comments:

Anum said...

tomei2

MAZLIZA ABD RAZAK said...

comel...baru 2 bulab baby tu, chubbynya
geram....

Nafira usof said...

comelnye~
sama bulan ngan elly masa bb..:)

Dhiera nadhirah said...

untung ye. tak ada la membazir sebab recycle baju yang sama. baguih2~

Dhiera nadhirah said...

untung ye. tak ada la membazir sebab recycle baju yang sama. baguih2~

manja209 said...

comey zara...kiut,puteh gebus

Qhaifa Nur said...

baju masih cantik lagi...
mmg sesuai dgn zara.....

Fieza79 said...

suka nya tgk bb gurl..ini yg teringin lg ni nak baby..hahaa pengsann!

Zura@Iwan said...

nk bb girl plak ke wey? hehe

wantie said...

geramnya tengok baby zara ni. mungil je..

~MommyAida~ said...

Alolo..comelnya Zara ni..tembamm..hehe..Ellesya pon sgt minat dgn budak2 kan..kakak penyayang ni..

aanie said...

comelll....

baju elok lagi....pandai jaga...:)
kalau aanie, baju putih sume dah x jadi putih dah..huhu...

Kesuma Angsana said...

comey je both of them tu!

eB said...

bj gegerl mmg cantek2. kalo model dh comel mmg terserlah la. :-)

Salina@IbuAqil said...

Baju nya nampak baru x nampak mcm 4 thn punya baju..
Comel jer baby Zara.. ;)
Amboi nak amik balik erk.. Hik3!!!

LYAfrina said...

happy family ;-)

wan nurul hezrina said...

oklahkan baju turun temurun..hehehe..bukannya apa selagi elok dipakai kan jimat=)

nanakimie said...

hehe,ada iras bby zara dgn ellesya:)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011