Thursday, November 29, 2012

wedding at setia pearl island

assalamualaikum
autopublish

18 nov 2012

majlis perkahwinan sebelah perempuan kezen mr.daddy
kezen mr.daddy org jitra kedah, wife dia org balik pulau penang
so wat majlis di cini
jom layanzzz
kami wit rombongan pengantin
sempat ellesya posing dpn setia pearl island
baju tue kain dia mmg labuh tu yg smpi tutup kasut bagai
menanti pengantin yg sedang turun dr kereta
seriusnya muka 3 beranak nih

ni dia pengantinnya

dah masuk dlm dewan segak di atas pelamin

menadah tangan mengaminkan doa
xcited ellesya kan
dok dlm aircorn mmg selesa lah

opsss tak sabar nk mkn ker?

tp emir yg makan dolu ok
hehehe... moi emir kena la bawak 
ellesya sibok ngan souvenir yg dia dpt

hugs

yg kami dpt souvenir 2 dibawah tue ja yerr
yg merah tu napkin kat c2
hehehe

tgk la emir... dok atas riba mr.daddy dia boleh teleng kepala
smpi g2 skali..
dh jd bentuk S..

ahli2 meja kami
semua ni kezen mr.daddy
MIL di jemput utk menepung tawar
eh betoi ka ni? menepung tawar sama x ngan merenjis hehee

PIL punya turn plak

sekembalinya nureen di meja, asyikkk dahaga yer emir??

minum smbil relin kat mummy yerr

inilah dia hidangan kami

ellesya mkn sndrik x mau nureen suapkan
dia ckp dia dah besar so kena mkn sndrik

mulanya mkn ngan sudu tp susah nk gigit drumstik terus guna tangan hahhaa

makan beradap

seisi kami yg dh kenyang jelajah dewan
ellesya dok main ngan bola krystal tue geram kot
mintak ellesya snap pic emir & anip tp x dpt plak gambo anip kezen emir tue dok baring dlm stroller

borak2 sebelum berangkat
yg comel berdress cream hitam tue kezen ellesya
mia marissa
2 jejaka ansem di mata n hati mummy

candid time

last pic mummy & ellesya dlm dewan
alahaiii ellesya wat x mau tgk camera plak
konon mcm candid la yerr

antik tak?? sempat lagi nureen snap b4 masuk dlm keta

wahhh.... suka la tue dpt tgk ikan kap hehhee

13 comments:

Anum said...

comel akak pakai tudung

MAZLIZA ABD RAZAK said...

pengantin disambut denagn banner deepavali (",)

nama cazen alesya sama mcam anak saya Damia Marissa (",)

~MommyAida~ said...

Wahh kelass nya dewan ni..nampak exclusive kan..makanan pn yummy..yg penting selesa sbb ade air cond..hehe..nak bwk ank kecik pon tak panas...

Qhaifa Nur said...

meriah sekali majlisnya NureeN...
amboi ellesya berposing2 lagi...

el said...

dah agak sure last kakak tanggal tudung..tp oklah mau gak dia pakai

Imah Dinor said...

meriahnya majlis ni.....

Nafira usof said...

mmg best kalo dapat gi kenduri kawen kat hotel kan~ selesa jer nak makan.. anak2 pon boleh lepas bagi main jer.. selamat.. hehehe

eima said...

kejap je pakai tudung .... cam ne elsya lh nk pakai tudung tu

siti fatimah said...

kak t pun ada gak jemputan di setia parl island ni. tak tau nak pi ke idak.

ada agenda lak sunday ni. haishhh

Mamamya said...

comel ellesya pakai tudung mcm minah arab... :)

watyz said...

simple jer pelamin n baju pengantin but nice... :)

QA's ~ mamapapa said...

meriahnya wedding..semoga pengantin kekal bhagia ke akhir hayat :)

eB said...

comelnyer elly... suker tgk dier... :)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011