Friday, November 9, 2012

reunion kecil2an at ikan bakaq

assalamualaikum
autopublish


mlm rabu lepas
bila dok asyik berwatsapp ngan kwn2 sek dolu
teringin plak nk gather2
so last minit rancang & hampir tak menjadi dan akhirnya jadi jugak
kami pekena ikan bakaq kat ngan jetti pantai jerejak
layannzzzz

dari kiri ellesya my sweetheart, teacher widad, lawyer firdauzh, doctor kamilah, ansem boy emir & mummy vogue la kannn heheee...
daddy as a PhotoG

amboii gelak sakan kami mlm tue
tgk la smpi emir pon naik heran

ni ellesya yg candid ni, nureen x perasan pon
mie, hg kata hg gila flash kan hahahhaa

menu utama
ikan jenahak 3 rasa

kerang bakaq, teluq dadar, kerabu sotong, sup sayur campuq dan daging grg 
nureen terlupa nak snap udang goreng tepong
perghhh mavelous, semua sodap
paling suka kerabu sotong tue..
nak try wat sndri la

ellesya awal2 lagi dah mkn nasi kosong
tak mau mkn ngan lauk pauk
nak kata merajuk tak jugak tp mmg ellesya g2
skrg kalu dia tak mkn nasi kosong dia suka mkn nasi + kicap + teluq goreng
mmm... mana tak kurusnya anak mummy ni...

daddy dok nyakat ellesya tak abes2

ellesya : mummy, sya nak main boleh???
nureen : boleh tapi kena abeskan nasi dolu
daddy : sya kena makan teluq grg dlu baru bleh main
ellesya : ok

mkn jugak teluq grg daddy yg suapkan

mummy.. heheheh as usual suka nak snap gambo sndrik
emir gd boy, walaupon mengantok n merengek sikit tp tetap maintainnn

ellesya ni jenis sng bergaul
siap dok suruh docter kamilah snap gambo dia hehehe

tak lupa bergambar kenangan ngan teacher widad

amboi, melentok sakan dia...
docter kamilah jadi sasaran

ni offcoz la ellesya yg snap kan hehehe
tq daddy, sudi join ngan kwn2 mummy dinner semlm ;)

last but not least sure nk ambik gambo kenangan kan
ellesya manja ngan teacher widad
tgk la emir mcm jeles la plak dok tgk kakak dia posing2 manja
doctor kamilah & lawyer firdauzh mcm control ayu jek hehehe

byk seisi last ni daddy snap sbb nak yg paling cun la katakan


daddy candid masa kami semua x dan nak ready lagi
tetap nak tempek jgk sbb kenangan kan

ellesya dok tarik kerusi bg dia dekat ngan teacher widad

ahhahaha.... mcm2 aksi kan
ellesya hepi sgt mlm tue
dpt mkn, dapat main dan dapat bermanja2 nagn kwn2 nureen

masa dlm keta otw nak blk umah
ellesya : mummy, sya suka kwn2 mummy, sya rindu la kat kwn2 mummy
Nureen : ehhehe, nanti kita jumpak lagi k


ptg semlm sempat call & borak2 ngan eB
eB masih menunggu call dari hospital sbb wad penuh
insyaALLAH apa2 nanti nureen update lagi
tq utk doa2 kalian

15 comments:

Nens Collection said...

bestnyerr geder2 jumpa camni..bila nk jumpa k.nureen n famili ni..hehe..;)

Gieyana said...

Weh..meriahhhhh...likeee...:-)

TecerWidad said...

Ellisya..acik widad pun rindu ellisya. Nanti pesan kt mummy buat pavlova.. Sebabnya hari yg kita jumpa tu mummy ellisya terlupa bawa turun crepe cake..ni kira denda laaa. Hihihi

TecerWidad said...

Ellisya..acik widad pun rindu ellisya. Nanti pesan kt mummy buat pavlova.. Sebabnya hari yg kita jumpa tu mummy ellisya terlupa bawa turun crepe cake..ni kira denda laaa. Hihihi

Qhaifa Nur said...

seronok dpt jumpa rakan2..sambil borak sambil makan.....

ieda said...

seronok dpt gather2 ngan kawan2 sek nie .. imbas cerita lama .. gelak2 .. paling best makan leer ;)

kita sama2 doakan utk eb yee nureen ;)

Salina@IbuAqil said...

Kawan2 skolah ina semua dh merata ceruk skrg ni..
BFF yg plg jauh dkt sabahan..
Teringin rasanya nak trbang kesana ziarah dia..
Rindu sgt waktu zaman skolah2 dlu kn.. ;D
Semoga segala urusan eB dipermudahkn..
Amin!!!
Semlm smpt duk main whatzapp ngan eB..
Tu tau dia duk menunggu wad tu..
Mlm semlm ina dh lena masa eB msg bgtau dia 1st kes utk pg ni..
Kul 9 pg operation nya..
Sama2 kita doakan sahabat kita tu kan dear..
Apa2 hapdet lg yer.. ;)
Happy weekend nureen & TC.. ;)

Nafira usof said...

bestnye~
zura kemain susah nak jumpe kawan2 sekolah.. bape kali dah plan nak jumpa.. tapi x jadik.. masing2 dah ade komitmen sendirik..huhuhu

rohayu osman said...

best kan dpt jumpe kawan2 lame... sonok bila terkenang zaman muda mudi... hehehe

Cho Zila said...

jumpa kawan2 seronok... memang gembira sakan... cerita zaman dulu2 keluar balik.. best makan ikan bakar sebab sll kena tunggu lamakan boleh cerita ceriti...

Nisah Mat Noh said...

huh !! nureen , lor sedapnye sume menu tu . best kan reunion. jumpe kawan-kawan, even kecik pon ok, at least hilang rindu, bertukar cite kan. Nureen, happy weekend & take care tau

mama_saly said...

wah bestnya bila dapat jumpa kawan2 kan...like:)

salam kenal n follow sini

wantie said...

Meriahnya. Tengok dirang tu penuh keriangan.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh best kn sini, pernah mkn sekali kt sini tp dok teringat je kt kerabu sotong tu,,huuu sedapnya

Zura@Iwan said...

penah mkn kt citu dua kali kut...tp mcm x best plak..suasana dia tu best la..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011