Tuesday, November 13, 2012

welcome baby A :)

assalamualaikum
autopublish

hari ni semua org cuti la kan
hepi deepavali buat kaum kerabat yg beragama hindu
nureen cuti 3 hari smpi khamis
jumaat keja hehhee

weekend lepas sempat watsapp2 ngan eB
alhamdulillah eb semakin stabil
baby A so far alhamdulillah
selamat datang ke dunia baru

ada byk story eb nak kongsi ngan nureen sebenarnya
tp memandang keadaan eb yg masih dihospital
so nanti eb dah kluar spital baru nureen akan call & tanya perkembangan

so bagi melepaskan rindu kwn2
nureen publish gambo baby baru eB
ada iras2 aerish ke aed?





detail berkaitan ngan baby A akan eb ceritakan secara rasmi nanti yerr
kawan2 harap bersabar...

semlm, en soami ada ckp
klau x der pa2 ujung thn kita g melawat eb hehehe
senyum dlm gelap la semlm sbb dh nk tdoq hehe :)


17 comments:

kasihredha said...

Comeynya
Anak sedara nureen ke?

Fai CeritaCinta said...

suke tgk muke baby.. sgt2 menenangkan :)

Imah Dinor said...

tahniah eB, patut lama xdengar berita,cepatnya masa blalu,eB dah pun bsalinn baby imah pun dah 3bln....tq..nureen share berita gembira ni...

mamalieyna said...

weeiii slmt datang buat si comel..tahniah buat eB.. ^_^//happy dah selamat semuanya..

nnti cerita lg tau.. ^_^

eima said...

comey ... tak sabo eb nk review pasal baby baru

wantie said...

tersangat la comel. geramnya.

bila dah dengar yg eb tu sihat sihat je. lega rasanya.

Nisah Mat Noh said...

Welcome To The world Baby A.
Semoga menjadi anak yang Taat utk parent n Islam .

eB said...

alhmdlh. tq semuer.
tq nureen utk special announcement nih. hugs.
bln 12 yer? kami kot yg sampai utara. nyit3 ;-)

nn lylyn said...

olololo ^^ comeinye

Ema Blog said...

tahniah untuk EB..

Zie said...

Alhamdulillah, dah selamat melahirkan tahniah eB dan baby... comeynya...

memang bukk blog ni cuma nak tahu kisah eb mlm ni.. tetiba teringat....

rohayu osman said...

tahniah eb

Lulu Rahman said...

http://annishrahman.blogspot.com/2012/11/pil-maharani-terbaik.html

Eina Shah said...

nice blog n cute bby...^_^...can follow me back..TQ..
http://shaheina.blogspot.com/

HazeL said...

baby nie ank sape?

ct rahani said...

as salam nureen.. lama x jengah sini..
comel baby eB.. macam girl je.. x sabo gak nk tau perkembangan eB n baby dia nih.. :)

el said...

congrat eb...comelllnyer bb A

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011