Thursday, December 20, 2012

jom kita beraerobic sambil merepair keta

assalamualaikum
autopublish

weekend kami melepak ja di umah
lunch time layan emir yg semakin hari semakin cerdik
klau mkn kejap jerr nak duduk dlm walker
klau bleh dia nk bebas berdiri sana cini sesuka ati
jom2... kita layannnn dolu...
nmpk tak anak panah yg nureen tunjuk tue?
ibu jari kaki emir dh basah la...
ellesya... layan cartoon dia la... :P

yeahhhh... jom beraerobik ngan emir

cari port baru lak nk beraerobik

elok nak beraerobik ja.. 
ada yg lebih menarik perhatian emir la

laju jerr dia

yessss......
mula nak merepair keta dia la tue
dah lerr mummy tgh suap bubur nasi ni
tp bagus jugak emir asyikkk ngan mainan tue
sbbnya.. emir akan mkn lebih byk dr biasa :)

berpusing2 taya keta dia

bersemangat betolll

snap dr atas plak la kan

aik3x... taya keta pon nk gigit kerrr???

opssss.... skali kaki nureen pon termsk coroum daaaaa
nmpk kan kat bwh mulut emir tue
ada nasi lagi....


kita putarrrrr............

jampi serapah apa la yg emir tgh baca tu yerr

cikit pon dia x hiraukan mummy... huhuuu

wahhh... kuatnya dia
berjaya angkat keta tue la

tersepit ke tue?

yessss........ berjaya sudahhhhh....
klau nak naik keta ni, nureen la kena pegang
terbongkok2 dok tolak dia...
hahhahaa.....

___________________________________________________

jom singgah :




9 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

biasa la, budak makin membesar dia takkan duduk diam (",)

rohayu osman said...

ektip emir.. tk pe membesar dgn sihat dan kuat..

Myra Jay said...

Hheee, macam2 aksi, oooppsss kakak Sya kat belakang tu cekci :D

Comel Emir, dah besar dia sekarang :D

Qhaifa Nur said...

makin lasak emir skrg NureeN...
bila letak bawah semua kerja nak dibuat...

Zura@Iwan said...

amboi...pndai dh duk repair keta..hehe..

el said...

Kete auntie rosak meh repair en. Emir hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

dulu2 orang tua kata kalo bayi hisap ibu jari kaki ni maksud dia nk adik lagi...mm, tak tau part mana yg dorang leh anggap mcm tu?? ngee

Nafira usof said...

amboiii.. dah melasak dah hah!
kete pon dah boleh angkat.. kuat nye emir~

~MommyAida~ said...

hihihi..Emir dah besarr..dah panjang akai...dia nk adik dah kot Nureen..hihihi

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011