Thursday, December 6, 2012

progress emir yg advance

assalamualaikum
autopublish


emir mmg dh pandai merangkak tapi x der la laju mana
berbanding klau dia menyuluq mmg laju
so bila dh merangkak baru setapak dua dia akan lebih suka
rebahkan badan & menyuluq
tapi segagan @ sebaris (ish nak kata lagu mana tak tau)
seirama dia bleh merangkak 2 3 minggu lepas
n3nya di cini
skali dia boleh memanjat & berdiri

ish3x... merangkak pon x tara mana dah nak berdiri
mmg advance betoi
emir skrg 7bulan 3minggu
jom layanzzzz

yang takotnya bila emir berdiri dia akan terus lepaskan tangan dia
nampak kan....
bagai dah pandai berdiri tanpa sokongan
pastu apa lagi.. kebabommmm jatoh la
seb baik nureen sempat sambut


tak pernah serik kan
gd boy


mula meniti dari sofa ke meja study kakak sya sbbnyerr...........

dia nmpk botol bedak anakku hahhaa
kakak sya bila nmpk nureen asyik snap gambo emir ja mula la menempek

mmm senang letak dlm walker kan hehehe
letak ni sbb nk bg emir mkn buah naga ni
sedap.. tgk la betapa nikmatnya emir menikmati kemanisan buah naga tue

opsss..... marah ker?
ganggu emir mkn hehhee

dah sudah mkn nureen lepas emir balik
biar dia bebas.. nak xplore kemana saja dia suka

cmfrm la nk memanjat kan hehee

eh.. terbalik ka ni hahaha

snap cepat2 takot emir jatoh lagi
nmpk kan tangan nureen kat sblh kiri tue hahhaa


****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah


http://shera.com.my/

macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)


hari ni nureen tak masuk opis
terlibat ngan pertandingan masak bubur asyura 
di TM kepala batas penang
so esk la yerr nureen berbw :)

12 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

advance...baru 3 bulan dah pandai meragas

Anum said...

wow cepat ek

abah khalisha said...

Seronok tgk perkembangan anak-anak

el said...

7bln dah..perghh cepat sggh
boleh lah tu esok2 mau berjalan dia tu...

rohayu osman said...

tak sabar nk tunggu alisha jalan.... chantek2 tudung diakn.. harge pun mcm berpatutan je...

Damia Irdina said...

emir kuat mcm damia
damia ritu pon 7 buln brani bangun berdiri lepas tangan...otai btol

siti fatimah said...

sedapnya makan buah naga tu.. comel tengok dia

Qhaifa Nur said...

tak lama lagi syoknya dapat kaki...time tu baru terasa cepatnya masa berlalu NureeN....

eB said...

wah tahniah..
musti geng aed nih sok cpt jln :)

Nafira usof said...

cepat dapat kaki emir nih~ nampak x sabar2 nak jalan dah tuh~

Salina@IbuAqil said...

Esok berlari lak dia..
Hik3!!!
Dap nyer mkn buah..
Nak sikit.. ;D
In Shaa Allah nureen..
Ada rezeki kita jmpa jgk nanti..
Aminnnnnnnnnn!! ;D

Anonymous said...

Someone essentially lend a hand to make severely posts I would state.
This is the first time I frequented your website page and thus far?

I surprised with the analysis you made to make this particular put up
incredible. Magnificent job!

Look at my blog post ... paydayloanshut1b.com

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011