Monday, December 10, 2012

photoshoot di dalam ferry


assalamualaikum
autopublish

balik dari kg biasa kami akan terus naik jambatan pulau pinang
tapi lain plak minggu lepas
bila daddy tanya nk kemana?? rasa mcm nk blk umah terus ja sbb juz pakai track suit n baju tidoq ja
daddy ckp no hal punya terus kona naik ferry
dlm ferry sempat la berphotoshoot sekejap

mulanya snap ngan anset ja

ni pose fenyen apa ni?


nmpk cntik plak view dia kan terus masuk dlm keta ambik camera
hehehhee
so 3 keping gambar diatas by phone yerr
jom layannnn by camera plak

sambil menyanyi2 kecil anak daraku ini
perghhh angin plak petang tu agak kuat mmg best sgt2
dpt plak naik ferry bhgn atas
mmmmmmm dah berubah la... ada tmpt duduk tmbahan
mmg dh lama kami x naik ferry la yerr
lupa plak nk snap bhgn tgh ferry ni tmpt duduk pelajan kaki

mcm2 pose yg ellesya buat ptg tue
 terkenyit sebelah mata

aksi menggoda

aksi terpejam

tuan tanah pon nk interprem
emir masa ni x brapa sedap badan
suam2 kuku g2
rasanya sbb gigi atas dh mula nk tumbuh

apa yg ellesya tunjuk tue?

daddy muncul kembali seletah melawat kwsn ferry hahhaa

rasanya ellesya tgh dok cari jelly fish kot

hehehee... ellesya & emir dh comel mummy ja la alahaii nmpk mcm x mandi jek hahaa

mmg kuat kan angin tgk la rambut ellesya


tuan tanah dah terpejam ka? ni gara2 angin kuat sgt kot hehe
emir menjerit2 bila disapa angin
emir masa 1st time naik ferry di usia 2 bulan mana la dia paham
tapi kali ni dah nk msk 8bulan
nmpk respon agak teruja & best 

gadis ferry beraksi

ni apa kes??

daddy yg snap & ituewlah pulau pinang

emir x mau duduk diam menggeliat kiri kanan
ellesya tetap berposing dlm apa jua keadaan


amboi ellesya.. smpi muncung2 mulut yerr

masing2 layannnn bluesss

termenung jauh nmpknya

emir pegang besi tue x nk lepas tau
kuat betol


last pic sblm kami masuk dlm keta
& akhirnya kami x jd ke mana2 terus blk umah
tgh mlm tue emir spike 38.3'C
demamnya on off

****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah website kakak nureen ni



macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)


hari ni 1st day ellesya di tadika nur cemerlang
nureen masuk opis lambat cikit
esk in shaa ALLAH nureen akan update pasal ellesya
klau sempat nureen snap 2 3 keping gmbar k

14 comments:

Anum said...

bestnya
anum harap ellesya akan ok

abah khalisha said...

kampung kat penang jg eh?

Nens Collection said...

gambar rambut terbang angin tu comel..hehe

wahh ellesya dh nk masuk school ek..;)

Damia Irdina said...

dah lame xg png nek feri...
emir nampk bambam mcm damia jgk..ensem

~MommyAida~ said...

hehe..kakak ellesya mmg pandai posing la..cute..lama dah tak jejak penang..rindu!!huhuhu...

eima said...

harap2 elesya ok kat skool

Qhaifa Nur said...

bilalah nak naik feri ni NureeN..seronoknya..

Zura Iwan said...

lama gk aku x nek ferry..duk nk bw irfan..x bw2 ag..kena nek ni..imbas kenangan masa zmn bcinta..haha

Syima ~Mama Kyra~ said...

bestnya...kami jgk yg lum smpi2 penang..lgkawi je dah pegi..bila la gamaknya..hehehe

wantie said...

angin kuat. membelai rambut ellysya tu....

el said...

laki aku cukup suka lau ikut ferry sure snap pic..xleh bla tgk pose en. nazir angkat kaki sebelah wooohooo haha

LYAfrina said...

best la duk sana..leh slalu naik feri.. last lya naik berbelas tahun dulu.. mmg teruja.. tp lya tkut nk duk tepi2 cam elly tu..gayat

Deq's Qienz said...

kite pon ader pic kenangan ats feri nih..hehee

MAZLIZA ABD RAZAK said...

memang syok naik feri pi seberang sana, angin kuat .. sejuk ja

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011