Thursday, December 27, 2012

supper yg simple & sedap

assalamualaikum
autopublish

sape nk coba bleh aja hehhee
layan hello kitty kat sluaq ellesya dlu
ellesya klau bab nak snap gambo apa saja dia akan snap
dlm camera nureen tue penuh aksi muka dia yg dia snap sndrik hehhe

chef nasir di dapur

ada strawberry la
goncong bro

perghhhh....

skali skala boleh la kan untuk sape2 yg diet ehhehe

nureen dh start bercuti dari 27 smpi 30/12/12
ada gak pikiq nk smbung 31/12 jugak sbb 1/1/13 kan cuti new year
tp daddy la x bleh
so cancel... :)

18 comments:

jaa jaa said...

wah, sedapnya..hehe, tak pernah bl whip cream tu.. pasni leh try..

abah khalisha said...

fuh layan..sedap tu

Anum said...

selamat pagi
singgah kejap :)

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

menternak lemak namanya ni hehehe sedap !

el said...

sedap tu bro wakakaka
wei kt blog hang ada resepi trifle puding x...aku nak lah

wan nurul hezrina said...

meleleh ayak liuq tengok=)

Lynn Hamzah said...

bestnyer...teringat aiskrem strawberry kat CH...

Mila@Rimbun said...

yum yum sedapnya...

mama tisya said...

dessert yg best..yum222

mama ila said...

huhuhu..ice cream..yummy.... =)

Qhaifa Nur said...

sukanya jika ais kerim letak itu ini NureeN...

Nafira usof said...

sedapnyeeeee!

Zura@Iwan said...

aku n laki suka eksrem wall selection tu...eh betui entah..sedap giler ...:)

kdg2 buat banana split..kakaka..

~MommyAida~ said...

wah nampak sungguh yummy..kena beli bahan2 la jugak kan kalo nak buat..baru menjadi..hihihi

dhiera said...

macam banana split!

Cik Misi said...

JEMPUT JOIN GA BY CIKMISI
HADIAH2 BERUPA PRODUK DARI FELINNA BEAUTY!!! CEPAT2!!

http://cik-misi.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

tQ :)

ALoNa CintamaniszLite said...

tu dia aiskrim dia...huhu...

wantie said...

TU DIA ICE CREAM. MEMANG TERANGKAT LA..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011