supper yg simple & sedap

assalamualaikum
autopublish

sape nk coba bleh aja hehhee
layan hello kitty kat sluaq ellesya dlu
ellesya klau bab nak snap gambo apa saja dia akan snap
dlm camera nureen tue penuh aksi muka dia yg dia snap sndrik hehhe

chef nasir di dapur

ada strawberry la
goncong bro

perghhhh....

skali skala boleh la kan untuk sape2 yg diet ehhehe

nureen dh start bercuti dari 27 smpi 30/12/12
ada gak pikiq nk smbung 31/12 jugak sbb 1/1/13 kan cuti new year
tp daddy la x bleh
so cancel... :)

Comments

jaa jaa said…
wah, sedapnya..hehe, tak pernah bl whip cream tu.. pasni leh try..
Anum said…
selamat pagi
singgah kejap :)
menternak lemak namanya ni hehehe sedap !
el said…
sedap tu bro wakakaka
wei kt blog hang ada resepi trifle puding x...aku nak lah
meleleh ayak liuq tengok=)
Lynn Hamzah said…
bestnyer...teringat aiskrem strawberry kat CH...
Mila@Rimbun said…
yum yum sedapnya...
mama tisya said…
dessert yg best..yum222
mama ila said…
huhuhu..ice cream..yummy.... =)
Qhaifa Nur said…
sukanya jika ais kerim letak itu ini NureeN...
Zura@Iwan said…
aku n laki suka eksrem wall selection tu...eh betui entah..sedap giler ...:)

kdg2 buat banana split..kakaka..
~MommyAida~ said…
wah nampak sungguh yummy..kena beli bahan2 la jugak kan kalo nak buat..baru menjadi..hihihi
dhiera said…
macam banana split!
Cik Misi said…
JEMPUT JOIN GA BY CIKMISI
HADIAH2 BERUPA PRODUK DARI FELINNA BEAUTY!!! CEPAT2!!

http://cik-misi.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

tQ :)
tu dia aiskrim dia...huhu...
wantie said…
TU DIA ICE CREAM. MEMANG TERANGKAT LA..

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017