Tuesday, December 18, 2012

ikan bakaq chef nasir

assalamualaikum
autopublish

seperti sedia maklum
bila chef nasir kedapur jgn diganggu
bior jerr dia msk soang2
nanti terbantut mood kerajinan dia yerr hehhe

ikan kerapu fresh dr laut
chef nasir g mancing mlm ahad minggu lps
bila isninnya chef nasir cuti
asal tanya jerr nk dia msk ker nk mkn kat luaq
apa lg... mesti la request srh chef nasir masak kan....

tgk la isinya...
perggggggggghhhhhhhhhhh...................

ni sblm di cubit yerr...
knape hitam???
rasanya sbb api kuat kot...
kami bako dlm pemanggang ajaib

lupa nk snap gambo
ni eh Mr.Google
PIL yg hadiahkan :)

emir tak mkn ikan pon dia mkn moi dia lerrr

ellesya dok mkn sambil pokpet2

sekali dia dahaga g minum aiq masak yg dlm botol emir...
hahhahaaa..... emir x marah yerr tengok jerr kakak dia
:)

tq chef nasir
walaupon agak liat nk msk ptg tue
tp utk anak2 & isteri terchenta ni chef nasir gagahkan diri jugak
syg daddy :)

_______________________________________________







16 comments:

mamalieyna said...

waa sedap tu, ikan bakaq..ikan fresh plak..best2x.. ^_^

sana sini dok sebut psl pemanggang ajaib la..hehe~

el said...

bila nak rs air tgn chef nasir ni lol

~MommyAida~ said...

Wahh nampak ikan tu fresh sangat..mesti sedap kan..rajin cik abg nureen masak..kalo cik abg aida..masak maggi je pandai la..hihhihi...

Zura@Iwan said...

sonoknya ada pemanggang ajaib tu...hehehe..sng la nk msk ni..hehe

Qhaifa Nur said...

ramai dah guna pemanggang ajaib ni...hasilnya terbaik...

Anum said...

sedapnya

aanie said...

teringin gak nak beli pemanggang tu....sebab mcm senang je nak bakar2...

wantie said...

jelesnya. sedap... ikan ni kalau baru baru lepas panggang memang sedap..

manis je rasa..

sonok la depa ada chef sebantal la katakan.

Kesuma Angsana said...

amboi nampak sedap sgt tu

MAZLIZA ABD RAZAK said...

sedpnya nampak isi ikan bakar tu

Nisah Idham said...

ikan fresh,
buat bakar..
ciciah air asam..
nasi panas2..
memang terkecur air liur hehee

Ema Blog said...

entah bila nak beli pemanggang ajaib ni..hehehe...bestnya suami bakarkan ikan.

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah sedapnya...sama cam papa kyra time dia masak usah diganggu =))

rohayu osman said...

untung lah suami pandai masak..... hehehe..

Fieza79 said...

amboi aihhh isi ikan tu sgt menggiur kan...tersentak rasa perut ni..hihii

ALoNa CintamaniszLite said...

fresh tu!!! ish..ish..mesti isinya manissss aje kan..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011