Monday, December 17, 2012

emir rasmi babychair

assalamualaikum
autopublish



 baby chair ni hadiah yg nureen dpt dr staff2 opis 
sebaik ja nureen mula berkerja lps pantang
walaupon emir dh bleh duduk tp 
baru ahad lepas emir buat perasmian hehehe

snap by phone blurr cikit kan
kakak sya dah pandai suap emir makan bubur nasi
siap cedok sndrik dlm periuk tue
mummy dia knape tak tolong cedokkan???
hahahhaha
sbbnyerr mummy dia ni tgh baekkk dok layan moi sup 
ok la.. kakak dah besar dah bulih tulung mummy kannnn

______________________________________________________
jemput singgah



14 comments:

Anum said...

moning sis
tomeinya dia

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best la anak dah besar...

dhiera said...

pandai ye kak sya ni~
legalah sikit kan, ada orang nak tolong~

saya syakirah said...

Bagus nya kakak...ringan skit keja mama

Qhaifa Nur said...

bole emir join makan sekali ni...kerusi dah ada....

wahida said...

comelnya emir...
kak sya pun dah boleh diharap...

sweet moment ni...


p/s: nureen, gambar anak aku si abg dlm balang tu aku buat pakai app kat fon...kena download dulu kamera 360 kat fon tau...

Nafira usof said...

good girl lah kakak sya.. dah pandai bagi adik makan dah~ :)

wantie said...

ala.. jelesnya . Aleesya tak de pun baby chair mcm ni. makan kat bawah je....

sempoi ja dia lepak kat kerusi tu kan..

m a r i s s a said...

salam kenal,

comeinye...

*jom singgah blog diyana, FOLLOW la skali ye.. hehe.. tq!*
www.diyanamarissa.com

deq's qienz said...

wahhh cepat dia boleh jalan nanti.

~MommyAida~ said...

wahh abby chair ni berguna jugak utk baby kan..senang nak mkn sekali...kakak ellisya mmg rajin..tu yg untung ade ank dara tu kan..hihihi

kasihredha said...

makin encem le emir
kakak elli pun sungguh baik

el said...

jap je tu dok lam tu..nti dia keriau nak kuaq hahaha

Zie said...

bagus2 boleh tulung mummy.. baiknya elisya...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011