emir rasmi babychair

assalamualaikum
autopublish



 baby chair ni hadiah yg nureen dpt dr staff2 opis 
sebaik ja nureen mula berkerja lps pantang
walaupon emir dh bleh duduk tp 
baru ahad lepas emir buat perasmian hehehe

snap by phone blurr cikit kan
kakak sya dah pandai suap emir makan bubur nasi
siap cedok sndrik dlm periuk tue
mummy dia knape tak tolong cedokkan???
hahahhaha
sbbnyerr mummy dia ni tgh baekkk dok layan moi sup 
ok la.. kakak dah besar dah bulih tulung mummy kannnn

______________________________________________________
jemput singgah



Comments

Anum said…
moning sis
tomeinya dia
best la anak dah besar...
dhiera said…
pandai ye kak sya ni~
legalah sikit kan, ada orang nak tolong~
saya syakirah said…
Bagus nya kakak...ringan skit keja mama
Qhaifa Nur said…
bole emir join makan sekali ni...kerusi dah ada....
wahida said…
comelnya emir...
kak sya pun dah boleh diharap...

sweet moment ni...


p/s: nureen, gambar anak aku si abg dlm balang tu aku buat pakai app kat fon...kena download dulu kamera 360 kat fon tau...
Nafira usof said…
good girl lah kakak sya.. dah pandai bagi adik makan dah~ :)
wantie said…
ala.. jelesnya . Aleesya tak de pun baby chair mcm ni. makan kat bawah je....

sempoi ja dia lepak kat kerusi tu kan..
m a r i s s a said…
salam kenal,

comeinye...

*jom singgah blog diyana, FOLLOW la skali ye.. hehe.. tq!*
www.diyanamarissa.com
deq's qienz said…
wahhh cepat dia boleh jalan nanti.
~MommyAida~ said…
wahh abby chair ni berguna jugak utk baby kan..senang nak mkn sekali...kakak ellisya mmg rajin..tu yg untung ade ank dara tu kan..hihihi
kasihredha said…
makin encem le emir
kakak elli pun sungguh baik
el said…
jap je tu dok lam tu..nti dia keriau nak kuaq hahaha
Zie said…
bagus2 boleh tulung mummy.. baiknya elisya...

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017