wordless wednesday


assalamualaikum
autopublish

uniform tadika ellesya



saiz M..
asalnya saiz S tapi sluar singkat plak
ni ok sedang2 ja kan

tiap pg bila kejutkan & mandikan ellesya
dia akan ckp "tak nak g school........"
tapi bila dah abes keja g ambik dia kat tadika
"i luv to go to school"

tadika ellesya dah start 10/12/12 utk seisi thn depan yerr
_________________________________________________

singgah sebentar




Comments

Lynn Hamzah said…
comeynya dia...lagi brp hari jer nak start school balik kan...
cantik..colourful (",)
anak saya pon macam tu waktu nak hantar tak mau pi, balik keja ambik esok nak mai lagi
~MommyAida~ said…
hihhihi..comelll...dah la pandai bergaya..ala2 model gitu...hihihi
el said…
cam seluar baju melayu plak aku tgk..xde yg fit ke ..oklah tu comey jerk

Ellesya dah start msk tadika eh..mula2 ckp tak mau pegi skol,lama2 nt sure ari2 tnya 'esok skol bukak tak" hehehe
Zura@Iwan said…
comey je bdk2 pakai uniform school color gini..hehe
wantie said…
comey..

amboi mula tak suka. bila pergi school terus jatuh chenta yer..
Qhaifa Nur said…
ya ke ni uniform ellesya..cantiknya
skrg dah tak macam dulu.....
Nafira usof said…
oohhh.. dah start dah.. awal yer..
Anis pra sekolah start sama ngan budak sekolah rendah.. hehehe
maszmadi said…
wah ellesya dah nak pi school yer... belajaq rajin2 na, nanti dah besaq buleh bagi duit kat mummy... haha
ieda said…
alor2 comelnya dikk

awal tuu dikk utk tahun depan dah start yee .. hurmm sure ellesya suke nieee !
mama tisya said…
slamat ke skolah

**perfume tu bole je collect kt mana@ kaunter lancome tp kena cpt sbb while stock last
biasalah...orang dewasa nk gi keje pun malas jer nk kuar umah pepagi tu...ini kan bdak2, ngee..

Tp bila dh pi sekolah...jumpa kawan2...seronok pulak ye..
Myra Jay said…
Cantik Uniform Elly, shocking kaler ;)


Nureen, bila eB sampai roger ye, if free myra nak join jumpa sekali ;D

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017