Wednesday, December 19, 2012

wordless wednesday


assalamualaikum
autopublish

uniform tadika ellesya



saiz M..
asalnya saiz S tapi sluar singkat plak
ni ok sedang2 ja kan

tiap pg bila kejutkan & mandikan ellesya
dia akan ckp "tak nak g school........"
tapi bila dah abes keja g ambik dia kat tadika
"i luv to go to school"

tadika ellesya dah start 10/12/12 utk seisi thn depan yerr
_________________________________________________

singgah sebentar




15 comments:

Lynn Hamzah said...

comeynya dia...lagi brp hari jer nak start school balik kan...

MAZLIZA ABD RAZAK said...

cantik..colourful (",)
anak saya pon macam tu waktu nak hantar tak mau pi, balik keja ambik esok nak mai lagi

~MommyAida~ said...

hihhihi..comelll...dah la pandai bergaya..ala2 model gitu...hihihi

el said...

cam seluar baju melayu plak aku tgk..xde yg fit ke ..oklah tu comey jerk

Cik Nurul Siezuka said...

Aloooo comelnyer...

Syima ~Mama Kyra~ said...

Ellesya dah start msk tadika eh..mula2 ckp tak mau pegi skol,lama2 nt sure ari2 tnya 'esok skol bukak tak" hehehe

Zura@Iwan said...

comey je bdk2 pakai uniform school color gini..hehe

wantie said...

comey..

amboi mula tak suka. bila pergi school terus jatuh chenta yer..

Qhaifa Nur said...

ya ke ni uniform ellesya..cantiknya
skrg dah tak macam dulu.....

Nafira usof said...

oohhh.. dah start dah.. awal yer..
Anis pra sekolah start sama ngan budak sekolah rendah.. hehehe

maszmadi said...

wah ellesya dah nak pi school yer... belajaq rajin2 na, nanti dah besaq buleh bagi duit kat mummy... haha

ieda said...

alor2 comelnya dikk

awal tuu dikk utk tahun depan dah start yee .. hurmm sure ellesya suke nieee !

mama tisya said...

slamat ke skolah

**perfume tu bole je collect kt mana@ kaunter lancome tp kena cpt sbb while stock last

ALoNa CintamaniszLite said...

biasalah...orang dewasa nk gi keje pun malas jer nk kuar umah pepagi tu...ini kan bdak2, ngee..

Tp bila dh pi sekolah...jumpa kawan2...seronok pulak ye..

Myra Jay said...

Cantik Uniform Elly, shocking kaler ;)


Nureen, bila eB sampai roger ye, if free myra nak join jumpa sekali ;D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011