Friday, December 14, 2012

gether2 wit bloggers end of 2012

assalamualaikum
autopublish

turn dah smpi dahhhhhhh
hahhaa... baru hari ni bleh publishkan n3 ni
jumaat minggu lepasnyerr story mori yerr
jom layannzzzz

nureen org 1st yg smpi tau !!!
tp nureennyerr order yg last smpi huhuuuu....

suasana dlm SR

menu kami 4 sekwn
wantie & nureen : 3 Chesses Spanish lasagne
zura & el : grill chicken mushroom
air plak zura & el x order
depa ni suka minum aiq kat opis gamakneyrr...
hehehhe jgn marah yerr
so nureen & wantie : ice blended cuppucino & mocca esspresso

kami tunggu wantie lmbt sgt smpi
zura n el order depa dh smpi apa lg shoru la dlu yerr

yesss dah smpi pon wantie
awat lmbt sgt..............
katanya g kedai henpon g ambik henpon dia yg anto repair

alahaiii... muka nureen nmpk pucat lorrr...
mcm x larat pon hado
el jek maintain comeii

wantie & zura yg gojess...
gie....... kamooo dimana???
gie x dpt join la katanya "mak bizi nokkkk"
hahhaha

best2... dpt souvenir dari el

msk ja opis terus buka tau hahaha
tq5x el

ni comel x?
nureen belikan utk ellesya... x lupa tau..
nak belikan cake rasa mcm kerap sgt mkn cake
2 3 minggu ni so x jd beli hahaha

Hot mama at watsapp yooo...
opss alahai bila nureen senget kaki g2 ala2 posing manja
nmpk paling rendah plak yerr hehhee
mmg best lah... pasni kita gether2 family lak okerrrss...

****************************************
sila singgah yerr



macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)


13 comments:

Deq's Qienz said...

bestnya..tak pernah sy jmpa blogger..huhuu.

MAZLIZA ABD RAZAK said...

nureen berlima memang kawan ka or kenal kat blog (",)
cantik sourvenir tu

Anum said...

bestnya comfirm enjoy kan sis

MAZLIZA ABD RAZAK said...

owh..ingatkan dah memang kenal. tapi, kan..kan..gi tu sombong kan (",)
kita follow & komen2 dia, dia tak balas2 balik pown...

Zura@Iwan said...

mmg best noh...kalau buat gather2 family pun best...

el said...

suka sgt tangkap pic aku tgh mkn..buruk doh hahaha

wantie said...

mesti gamat la kalau gather familly ni.

meh wat port luck kat beach.

Nafira usof said...

meriah kan sesekali makan beramai2 camtuh~ :)

rohayu osman said...

meriah.. semoga hubungan nie kekal...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah bestnyerrrr jumpa blogger hehe

LYAfrina said...

syoknyer nureen..rupanya nureen n el senegeri ye..

ALoNa CintamaniszLite said...

bukan main korang ye...sakan ber'gather2...

Myra Jay said...

Bestnyer dapat makan sama2 macam ni :D

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011