Friday, December 7, 2012

bila emir bertemu amal

assalamualaikum
autopublish

bila emir jumpe kezen dia amal
kita tgk apa respon masing2

amal muda 3 bulan dari emir
baru boleh meniarap tp belum cukup kuat
emir dh boleh merangkak laju la dia

tersembam terus muka amal
emir mcm nk terpejam plak yerr

amal kena angkat cepat2
jantung dia belum cukup kuat
mula utk rawatan susulan di IJN 2/1/13 ni
emir yg ansem laju jerr nak terkam mummy

ellesya dari jauh hanya memerhati
bila blk kg ada adik ipar nureen apa lagi
berkepit ja la ellesya ngan mak njang dia

emir cepat... gendong amal

kan dh jeles... mummy asyik snap gambo emir & amal ja kan
ellesya terus panggil mintak snap gambo dia jgk
masa ni mak, adik N adik ipar tgh layan gambar mak & abah honeymoon di jordan bln lepas
n3 akan nyusul k

emir dah mula nk berdiri
dok panjat badan mummy

amal dok usha apa tue?

gaya amal mcm tgh bersembang ngan emir ja

bersembang dlm hati kot

amal di tinggalkan

kan... mummy jugak yg dia nk panjat

amal dpt mainan emir
tertarik kan dengan clrnya

geram ke amal smpi g2 dah mulut dia

emir dah x hiraukan amal
dok main soang2 smbil golek2 atas tilam

tala montot yer kat mummy hehhee

****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah website kakak nureen ni
mcm2 ada.......




antaranya....
tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)


12 comments:

mamalieyna said...

happy betul emir tu..merata dia pergi eh.. advance.. mesti berjalan cepat ni..^_^

abah khalisha said...

mesti diorg bersembang bahasa diorg je kan..sape pun tk faham..hehehe

Anum said...

2 baby yang sngt tomei2

MAZLIZA ABD RAZAK said...

dapat kawan laju la emir yer.. (",)

~MommyAida~ said...

tp lebih kurang je emir n amal ni..diorang sepupu ke Nureen?hihihi

Qhaifa Nur said...

sama naiklah emir dgn amal nanti NureeN, cuma beza bln saja....

el said...

nti besar leh geng ni..hehe
wei tudung tu cantek n murah lah..t aku usha eh

Nafira usof said...

besar nanti mesti geng 2 orang nih.. sebaya kan~ comel~

wantie said...

dah lebat rambut emir tu ye..

amboi.. melata sana sini aih

Salina@IbuAqil said...

Sonoknya deme nyembang..
Nyembang apa tu?!
Hi3!!!
TC & Heppy Weekend yer.. ;)

하니 said...

cepat wat entry gmbr mak n abah kat jordan!!

rohayu osman said...

dah beso mesti jadi geng..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011