yang diidamkan dah jumpak

assalamualaikum
autopublish

sambungan cerita isnin yg AL
sebelah malamnya kami terjah queensbay
hehehe... sinonim dah queensbay ngan blog nureen ni
bila terjah cini wajib la singgah tmpt mainan kan
asyik nureen dok tgu ellesya main n suapkan emir biskut
nureen dpt mms dari daddy
ni la yg ellesya idam2kan
apa lagi terus ajak ellesya g try

ellesya diam seketika
dia mcm percaya @ tidak bila tgk kasut roda tue
mmg dia ada request sblm ni tp bila dok cari x jgk jumpak dia diam sat

dok try adjust mana tau bleh bg kecik saiz dia

try jgk walaupon tau besaq

wahhh...

bila pakai sebelah laki ellesya dh x leh imbang bdn
dok peluk daddy smpi nk terjatoh

ha.... duduk kan senang

terkiat2 ellesya nak coba

nak terjatuh sudah
dah nama pon roda kan

ok try dari belakang

hahahha... terkelepet  jatoh

daddy dok suruh ellesya straightkan lutut tp ellesya tak boleh dok bengkokkan jugak


daddy pegang boleh la laju ja
cuba daddy lepas hahhaa

bila ellesya dh try pakai & kami tanya la dia nak ke tak?
dia ckp tak nak sbb kasut tue besar & dia nak yg ada dua roda
yg ni kan satu roda ja dia x leh imbangkan badan hehehe
so kena cari lagi
ada tanya member2 depa kata rasanya dh x der kot utk yg ada dua roda tue....

****************************************
promote ckit yerr
sila la terjah


http://shera.com.my/

macam2 ada d c2...
antaranya....

tudung, inner, skirt, dress...
nak tau lebih lanjut boleh jerr terjah lick diatas k :)



Comments

Anum said…
salam selamat pagi sis
suka baca blog sis pagi
DUA RODA SENANG SIKIT KAN.. (",)
watyz said…
wa.. cantik nye kasut roda ellesya.. :)
el said…
bg lah kt mama..mama xnak berskate ke haha
Ema Blog said…
owh, minatnya ellesya pada kasut roda
siti fatimah said…
ecewah... dah dapat kasut roda tu..

semalam nonton maharajalawak. Nabil pakai kasut roada. ntah mcm mana terus dia terpeleot jatuh... hahaha..

part tu yg paling lawak
Qhaifa Nur said…
kena berlatih betul2 ni ellesya..klau tak asyik jatuh aja..seronoknya naik kasut roda nih...
e!ya said…
ops tjatuhh!!! kalu 2roda mmg senang..xpe nnt cari lain yer..kompom ada punye..;)
~MommyAida~ said…
hehe..dah agak mesti ellesya taknak..sbb dia takut jatuh kan...tp klo practice lagi, insyaALLAH esya bleh pakai kasut ni...
Zura@Iwan said…
elly nk bljr skate ke...wahhh nnti terror la tu
dhiera said…
dulu mase kecik suka sgt main kasut roda ni. siap ad geng main ramai2. syok woo trn bukit guna kasut roda. tp skang tah mane tah kasut ni. mak buang dh kot. asyik bersepah je dl.
maszmadi said…
satu roda tu umpama bawak moto, kalu 2 roda tu umpama bawa kreta... ye dak.. haha pandai ellesya memilih...
QA's ~ mamapapa said…
pelan2 oractice ye,ellysha..auntie dlu penakut..adik2 semua pndai ..auntie smpai sudah failed!hukhukhuk!!
LYAfrina said…
bagusla elly..berani dia nk main rollerblade ni..comel la..kaler pink lg..

huhu..nureen x jd erk dtg trg?? xpela..insyallah..one day pasti ade pertemuan kt..
eB said…
cantek kst tuh...
eB pn minat... elly brani :)

Popular posts from this blog

pertandingan masak bubur asyura 2011

C.O.F.F.E.E

Lebaran 2017