Monday, December 24, 2012

krismas bridge at queensbay

assalamualaikum
autopublish

posing2 sejenak



ellesya ada tanya "mummy... mana santa clous??"
"santa dah tdoq kot"
hahahhahahhaa
yg pasti.... esok cutiiiii............
slamat bercuti kwn2




glitter-graphics.com *******************************************************
singgah lerrr.....



21 comments:

MAZLIZA ABD RAZAK said...

selamat bercuti jugak (",)

mamalieyna said...

hee..selamat bercuti........^_^

Gieyana said...

tpt hg selalu lepak...hihi..selalu g time opis hr jer..:-)

Myra Jay said...

Happy holiday :D

Anum said...

hapy holiday sis

dhiera said...

selamat bercuti... hari ni betul2 monday blues!

abah khalisha said...

cuti

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Selamat bercuti juga.. ^^

Zura@Iwan said...

amboi qb lagi..hikss...

slmt bercuti..hehe

~MommyAida~ said...

Heheheh..mode christmas sudah mariii...Selamat bercuti Nureen..

wantie said...

esok cuti.. nak balik kampung mkn turkey boleh?
hahaha..

ieda said...

selamat bercuti dikk

budak2 memang suke nie .. anak2 akak kalau ke mall suke dgt tgk pokok Christmas nie !

Izan Ishak said...

yayy...cuti lagi!

wahida said...

selamat bercuti nureen!!

kalau jalan2 tu hati2 yer...

take care!

maszmadi said...

hamboi, dah ada pokok krismas, nak santa pulak ye ellesya.. haha

LYAfrina said...

cantik deko-deko dia...
selamat bercuti nureen..ofis lya x ambik krismas.. huhu ;-(

Chekgu Azrine said...

Selamat bercuti ye..

ALoNa CintamaniszLite said...

Dulu penah ada komplen dari orang islam bila shopping kompleks bila deko2 nk aidilfitri ala kadar aje. tp bila utk krismas dorang all out....

kak nora said...

selamat bercuti..heppy krismas..

Deq's Qienz said...

lama suda tak smpy queenbay..hehee

wan nurul hezrina said...

bestnyer bercuti

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011