Wednesday, May 16, 2012

mlm b4 bersalin

ASSALAMUALAIKUM...

crita mlm b4 bersalin
kami laki bini dari pkl 2 pg smpi 4pg dok proses buat............
jom layannnzzzz
utk elly & emir
dpt teka x apa dia??

daddy yg tgh khusyuk

hampir nmpk rangkanya

yeahhh... nmpk x apa dia?

taraaaa....
ni la dia, utk elly & emir
depa bkn kongsi ya tapi............

kami beli 2 buah almari baju

nureen yg tgh sarat pon tlg daddy tau


siap... satu utk elly & satu utk emir
nureen dgn gigihnya pegi carefour masa lunch time dgn member opis jumaat 13/4 ari tue
semata2 nk beli almari ni
sbb drg buat less start jumaat smpi ahad x silap
dr rm159 juz rm99

nureen x la angkat masa dlm kotak tp ada la tlg gak tarik2..
sgt2 berat.. ntah sbb ni kot nureen terus bersalin 14/4 tue heeheheeh


17 comments:

Anum said...

sempat lagi
hehehe

Nens Collection said...

hehe..cantikk..
nnt emir besar2 nnt mesti kuat bekerja neh..;)

el said...

tu baru anak dua..2bijik almari
kalo dah 4 5 jenuhh dah cam nuseri kekekekeke...

iizza said...

mujur x bersalin terus kt situ..hihi

KhaiRin : anies said...

ish ish ish nureen ni...kalu terbersalin kt carrefour tu...sapa nk tlg angkat??? hehehe

wantie said...

rileks je kak t tengok ko ni. walhal besoknya dah nak kuaq si emir tu. cayalah.

Fieza79 said...

sempat lg tu..

lorr murah nya nureen...kalo tau fieza pun nk rembat gak..murah la huhu

Salina@IbuAqil said...

Uishhh meriah2 lemarinya..
Ni baru btoi "apa yg pntg 'kerjasama'.." ;)

watyz said...

nice...

|| NaFiRaa || said...

hheehhe.. sempat lagi.. pompuan mmg cam tuh kan~ kalo ade sales mesti nak jugak terjah.. sebab bukan selalu dapat beli dgn harga murah.. :)

dhiera said...

dah bersalin dah ke? tahniah!!

nanakimie said...

sempat lagi ye sis,hee...comel je almari tu:)

Imah Dinor said...

rajin bgerak cepat la bsalin kn...imah dah 6bln..almari tu sejibik mcm anak imah punya....

Izan Ishak said...

salam nureen...

lama sungguh tak singgah sini... blm sempat jenguk lagi bby emir.

cantiklah nureen. izan pun berangan nak beli yg camni utk bilik anak2 bujang tu nnti...

fieda said...

hehehe..comel la almari tu..

Myra Jay said...

Hheeee, dalam nak bersalin sempat lagi shopping ha ;)

MamaEma said...

murah dan berbaloi...cantik..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011