Tuesday, May 15, 2012

elly & emir

ASSALAMUALAIKUM

bila tenet dh ok kat kg mmg gian tol nk berblog
rindu sgt2...
klau bleh nk berbw semua member2 yg singgah blog nureen ni tp apokan dayo... mana yg sempat nureen singgah yerr...
jom layan crita elly & emir sepanjang nureen masih dlm berpantang :)

tiru gaya emir tdoq

amboi seriusnya

apa yg menarik dlm anset nureen tue ya???

lepas mandi plak, syibok nk selimut bagai

eh.. emir dpt ciput jerr selimut pink dia

suka benar bila emir gengam tangan dia

fokus dkt cikit :)

temankan emir mandi.. ;)

nak pakai baju sama ngan emir
skrg ni kejap panas kejap ujan kan so baju yg lubang2 tue kena la beli byk cikit kan

bila tgk pic ni mcm emir tgh berbual jer ngan kakak dia

dah lapar la

pic ni yg nureen send kat asben ckp muka emir sama mcm nureen hehhee
emir byk tdoq sepjg nureen berpantang
bgn bila berak & lapar ja
cuma bila dh cukup sebln ni ada la jgk dia berjaga 2 3 jam jerr
pastu lainnya tdoq
elly plak kejelesannya ada ketikanya saja
nureen kena la explain kat dia betol2
paling dia suka merajuk bila bangun ja pg tgk nureen dok bg susu bb, mula la dia jeles sbb x peluk dia

20 comments:

kasihredha said...

emir dah besar le..
alala comeynya kakak dan emir

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

alorr cutenye dua bradik..rafiq n aishah pon camnila dalam pantang..berdua bersama sokmo..nk tido pon rafiq cari tangan adik nak pegang heheh so sweet

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sayang betul kakak kat adeq emir ek...so sweet la

Kakzakie said...

Walau jeles tapi jelas terpancar kasih sayang kakak pada adiknya...sukalah kakak tengok mereka berdua:)

iizza said...

jenuh gak nk terangkan tu bila kakak dah merajuk yg mama lebihkan adik..^_^

watyz said...

alahai sweet nyer... setia akak kat adik dia... :)

Nens Collection said...

kasih syg kakak kt adik die..hehe

el said...

ha x sabar nak tgk bb emir
jom emir balik penang auntie nak peluk shiomm byk2 kasi kakak elly jeles hahahahaha

wantie said...

blanket tu kak t suka sangat. lembut je material dia kan.

hehehe.. kakak konker selimut emir yer.

Fieza79 said...

seronok benar ye tgk elly..siang mlm sebok main dgn adik je la..hehe

KhaiRin : anies said...

mesti kalau menyakat dia: bleh x amik adik emir.. mesti agk nyer mengamuk sakan hehehe

LYAfrina said...

alahai..comelnyer 2 beradik ni... mmg kopipes muka kakak elly la...
kakak y sgt2 pyayang ni

하니 said...

gmbr yg mcm emir tgh sembang ngan ellesya tu...muka emir mcm abg nasir...haha

Anum said...

comelnya
sayang adik dia

|| NaFiRaa || said...

sweetnye 2 badik nih..
x berenggan dgn adik dia..hehehe

LYAfrina said...

nureen..lya dh reply email tu.. check ye

mamalieyna said...

alolo..comel sangat! geram...

sweet dua beradik ni..

Izan Ishak said...

kejap je emir dah besar... ssuka tgk dua beradik ni... baik je kakak elly ye...

fieda said...

olo tomeynyer..ye la gambar tu nmpk mcm dorang tgh berbual..

Myra Jay said...

Comel pic masa Emir tgh cakap dengan Elly, lebih kurang sama pic Firas dengan adik dia ;)

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011