Wednesday, May 30, 2012

simple celebration

ASSALAMUALAIKUM


genap 5thn usia perkahwinan kami nureen masih lg dlm pantang 
yg ke 43 hari
so nureen x dpt la nk prepair apa2
so apa yg mampu nureen buat hanyalah simple calebration ni

5 slices for 5 years

ellesya yg sgt2 xcited
nureen plan nk celebrate mlm tp ellesya dh x sabar nk mkn cake
sbb tue nureen mcm serabut jerr hahhaa
nureen snap terlindung emir
so mintak tlg adik snapkan :)

mcm ellesyanya besday plak gayanya kan

td senyum mata x tgk camera tgk cake so snap 2 kali hahhaa

:)

ropanya ada suprize la dr daddy
nantikan yerrrr

27 comments:

Bui Junaidi said...

WALAWEH...NIKMAT ANAK TEKAK KALAU DPT MERASA SEMUA KEK TU..HAHAHA

SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN YG KE 5 YER..SEMOGA IKATAN CINTA KORANG BERDUA BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT..AMIN...

Nens Collection said...

wahhh..secret recepi kan k.nureen..hehe..sy pon nk beli 3 slice jela nnt..ulangtahun yg 3 pd 7hb 6 nnt..ckp awal2 nk tiruuuuu...selamat ulangtahun yg ke 5..semoga bahagia ke akhir hayat...aminnn;)

amiey lee said...

selamat ulangtahun ke 5..wahhhh kek berbagai perasa yummyyy

el said...

ada lagi ke kek tu..jap lagi aku sampai hahahahahaha


eh ahad ni hg ada kt umah x?

mimie.. said...

selamat hari ulangtahun ke 5 ye k.nureen..

wahh kek sedap tuu...suke3.. ^_^

MRS. K said...

hepy aniversary yang!!

wan nurul hezrina said...

selamat ulang tahun ke 5.semoga bahagia sokmo=)

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik for u n yr family.

Salm kenal n dah follow u

kasihredha said...

geram tengok kek

KhaiRin : anies said...

nureen, 5 thn dulu kn..time ni tgh wat pe? ;-)

happy 5th anniversary!

manja209 said...

hepi 5th anniversary ya pren...smoga bahagia ke akhir hayat :)

fazrulnoor said...

tahniah ek..kekalkan kebahagiaan rmh tangga n anak2 semua tu

ct rahani said...

salam kenal.. sy follow sini k..

sedapnya kek..

ct rahani said...

happy anniversary jugak.. semoga kekal bahagia hingga ke syurga.. amin..

wantie said...

happy anniversary yer. wah best nyer 5 slice kek tu. nak.. nak..

|| NaFiRaa || said...

Happy Anniversary to both of u..
moga kekal sampai ke syurga..:)

Cute Mum said...

happy anniversary..
sedapnya kek...

Myra Jay said...

Myra suka beli kek SR campur2 camni sbb leh rasa macam2 perisa..

Apapun sekali lagi Happy Anniversary ye ;)

Mamamya said...

hepi anniversary yg ke-5... nasib baik dah nak habis pantang (lagi sehari je tu...) blh la merasa makan kek... ^_____^

AnneRaini said...

selamat ulangtahun ke 5..moga terus bahagia ye...ngancam betul kek2 tu..hehe

Gieyana said...

happy annivesary! Sedapnya kek..:-)

IntaNBerliaN said...

selamat ulangtahun..

moga bahagia hgga ke syurga :-)

bestkn, thn ni dh bertambah ahli keluarga :-)

LYAfrina said...

happy anniversary day buat nureen n hubby..a doakan moga ikatan cinta nurenasir terus mekar hingga ke akhirat

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah terliur tengok kek tu, moga berbahagia sellau k..

watyz said...

happy anniversary...:)

wantie said...

kamu di tag

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Menyambut Ulang Tahun ya Nureen..Semoga kekal hingga akhir hayat..

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011