Thursday, May 17, 2012

kakak yg rajin

ASSALAMUALAIKUM

bila tiba part nk lipat baju bb 
tang sarung tangan & kaki mmg serah kat elly
dia marah klau x panggil dia lipat
mmg dia yg akan lipat bhgn tue
cukup rajin





hepi dpt tolong nureen :)


17 comments:

Zie said...

baiknya dia tolong mummy...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

so cute la, mmg kakak yang penyayang ni...

Anum said...

ala comelnya .. rajin kakak

Nens Collection said...

hehe..rajin betul kakak ni
tang sarung tangan kecik2 molek
sy pon suka lipat..hehe

fieda said...

olo..rajin la elly...kakak mesti kena rajin2 tau..

Fieza79 said...

rajin la elly...dh jadi kakak kena la byk bantu kan...

KhaiRin : anies said...

tlg lipat bj kt umah aunty bleh ellysya?

el said...

laaa tulun tuk bb jek..tulun lipat baju mummy xde hehehe

eima said...

bagus la ellesya ni ... cam fahim dulu gatai gak nk nolong tp aku tak bg ..muahahahaha sbb tah pepe die buat .. pastu lkecah merata jenuh aku nk kuti[p

wantie said...

Amirul kalau bab lipat kain Zero mero dia tu., jgn nak mimpi ar. melingkup lagi ada ar.

rajin elly tu noh. good kakak!

syiela said...

so cute.. rajinnya anak dara ni

mimie.. said...

amboi3...rajinnye dia.. ^_^

iizza said...

bagus kakak ni rajin tolong mama..:)

Myra Jay said...

Memang pandai berdikari dah ni kakak Ellesya..

Bagus ni, tolong Mummy :)

|| NaFiRaa || said...

rajinnye kakak elly.. bertuah mummy dia..:)

e!ya said...

rajinnyer kakak!!

MamaEma said...

good girl

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011