Friday, May 18, 2012

elly & merpati

ASSALAMUALAIKUM

bila di kg mmg ellesya x lepas peluang main ngan bird
bila tanya dia umah wan mcm mini zoo kan
dia ckp bkn mini zoo tp planet
hahhaha
apa yg dimaksudkan ngan planet tue pon nureen x pasti
apa2 pon jom layanzzz













kejap jerr ngan merpati tue pas2 g main ngan cat plak
tp ellesya takut ngan cat tue sbb cat tue terlalu activ
suka gigit kaki org sbb tue la kena kurung

lepas ja ellesya main nureen cepat2 bg mandi dia
yerr la org kata merpati x brapa elokkan


16 comments:

kasihredha said...

jinaknya merpati tu

watyz said...

e... best nye main ngan burung merpati. cantik burung tu...

iizza said...

cantiknya merpati tu..putih semua..:)

e!ya said...

kwn baru ellesya yer?

eima said...

syok nye byk hewan kan..... besh ...

mimie.. said...

wah syoknye byk binatang yg comel2 kat kg tu..suka..suka..! ^_^

Nens Collection said...

JINAKNYE..X TERBANG LA PLAK DIE..;)
GERAMM TGK..DH LA PUTIH2..;)

MamaEma said...

nak main dgn adik tak boleh lagi..sebab masih bayi..nasib baik ada binatang jinak untuk lepaskan kebosanan...

|| NaFiRaa || said...

baikknye burung tuh.. tak terbang pon~

Aleyn said...

HEhehe....tak takut ek dengan merpati tu..

KhaiRin : anies said...

agk nyer sya tgk animal planet agk nyer hehehe

하니 said...

finally...dpt jugak tgk kucing...dok tggu aiman upload gmbr smp sudah x upload2

Gieyana said...

jinaknya burung tue...haizzz! Gerammm!

LYAfrina said...

berani elly main burung

fieda said...

berani la elly ni...

nanakimie said...

jinaknya merpati tu......

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011