Monday, May 28, 2012

kunjungan zura

ASSALAMUALAIKUM

ari ni cukup 45 ari, nureen dh abes berpantang
cuma kena la pantang mkn jgk lagi kan...

ahad minggu lepas
kami dikunjungi rakan blogger
zuraiwan  bersama tersayang irfan
tq zura sudi terjah teratak mak aku :)

 irfan yg dh 7bulan
baru dpt jumpe.. b4 ni tgk dlm blog jerr
sebenarnya irfan dh mengantok
bila ellesya nmpk irfan minum susu botol dia pon mintak mak tok dia buatkan

 emir dh bangun, so dpt la aunty zura dukung
hai emir, ushar lain mcm jerr kat aunty zura tue

 nureen ajak zura lepak kat dpn boleh minum2
ellesya mula jeles
nak jugak dia berimpit duduk sebelah zura

 candid time, masing2 muka blurr

 gini la jdnya bila nk ambik gambo paling cun

 marah benar ellesya kat zura bila diusik nak bawak balik emir

 ellesya x lepas2, ttp duduk berimpit tepi zura

 bila ellesya jd PG
hehhee... ni adik ipar zura
dah 8 bulan preggy

dan irfan baik punya lentok
mmg mengantok sgt tue
skali lagi thx ya zura sudi jenguk kami :)


12 comments:

pena rozie said...

comelnyer....

Nens Collection said...

seronoknyer..leh tgk bb emir..;)

shark said...

yay dh habes pantang..
tp sy pantang sampai 100 hari..lagi baik kan..:)

Fieza79 said...

laa..dh habis pantang rupa nya...tk sempat gak nk jengah..huu..

emir pun dh makin bolat je tgk..

syazie blog said...

cookies tu ang bleh tanya shery...dia dah rasa dah ari tu mai rumah aku...
abah ngan mak pun dah rasa..
abah sampai ambik 2 kali...hehehe...

wantie said...

marah tol elly ye bila zura nak ambik adik dia. sian... tak baik tau sakat dia.

ala.. ala.. elly. dorang saja nak kaco kamu je tu.

Kakzakie said...

Elly takut adik kena ambil auntie zura tu yg dok mengimpit je...

e!ya said...

sekejap jer dah habis pantang kan..tggu turn kite lak bulan8 nieh..hukhukk..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alahai kakak, tak lari jauh ngan baby..
bimbang dibw lari nih.. heheh

Qhaifa Nur said...

sekejap aja 45 hari...
kakak takut adik hilang yup......

Myra Jay said...

Syg tul kaka Sya dengan adiknya ye.. hehee
Sama cam Firas gak, tak bagi orang lain pegang adik dia ;)

KhaiRin : anies said...

hehehe da agk da...mesti ellysya akn mrh bila ada org menyakat n kt nk amik adik dia...

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011