Friday, May 25, 2012

U-tube

ASSALAMUALAIKUM

bila si kakak suka layan Utube, emir pon tompang sekaki la yerr





18 comments:

Kakzakie said...

Nureen... senang je adik nak tidur ye... tak payah dodoi-dodoi... baguslah..:)

fieda said...

olo..tomeynyer dia..berdialog pulak ye emir ni..

Che Rosliza Che mat said...

Kat umah nie...syifa tengok kat astro hihihi comel dua beradik tue...

manja209 said...

alolo...berdialog plak ely&emir ni..comey :)

Nens Collection said...

ekekeke..comel;)

KhaiRin : anies said...

byg kn kalu betul diorg ckp mcm tu heheheehe

|| NaFiRaa || said...

sweetnye 2 badik nih~

IntaNBerliaN said...

comel betoi 2 bradik ni :-)

maszmadi said...

bagusnya... adik x kacau kakak tengok YT yerk.. hehe

Myra Jay said...

Hheee, comel je ayat ni.. :)

Mmg macam mereka sedang bercakap kan :)

Gieyana said...

hihihi..sweett! Kreatif lak hg buat cmni..:-)

ieda said...

aaah pandaii dieeer, ajak akk same2 titonnn, pandaii berborakk tu ekkeke

Izan Ishak said...

alololo... geramnya tgk dua beradik ni. emir makin bam2 sangat..

Aleyn said...

Kecik lagi dah pandai layan u tube....canggih bebudak sekarang

el said...

smlah ngan anak2 aku suka benau layan utube...smp kdg2 baru je on komputer..dah siap2 bising nak tgk utube haiii anak2 la ni bukan main hehehe

iizza said...

hehe...tembamnya emir tu..sihat sungguh..

fazrulnoor said...

alahai..bestnyer ade 2nd baby

wan nurul hezrina said...

hehehe cumil dialog adik n kakak

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011