Thursday, May 24, 2012

jom layanzzzz

ASSALAMUALAIKUM


agak2 emir tgh layan apa???
hhahaa... tgh dok teran nk berak la sbb tue la kembang lobang idung

dah puas berak mula x selesa.. hehhe
cepat2 la kena tokaq

jom layanzzz dialong daddy ngan emir



:)

19 comments:

Mummy Princess said...

Macam dialog anak akak jer, sikit2 klu majuk tak nak kawan abah / mama.....

Nens Collection said...

hehehe..cumilll..;)

Kakzakie said...

Nureeen... dah montel dah pipi dia. :)

KhaiRin : anies said...

jap jap..dialog tu sbnr nyer dr isi hati mummy emir kn? kn?
x sabo blk penang ;-)

nanakimie said...

hehe,bambam baby emir:)

manja209 said...

emir ke ang yg nak p jln wei..
tembam da emir...comey :)

eima said...

dah nk abis pantang dah kan...yeay kejap je kan masa berlalu bg kami ..bg ko nureenn hehehe

umialya/k.tini said...

besar daa emir ye..

Bui Junaidi said...

JAP JER KEMBANG BABY EMIR NI..HIK..HIK

IntaNBerliaN said...

hihii comel je... :-)

|| NaFiRaa || said...

semangat nyer emir!! geram tengok pipi..

sweet jek 2 beranak nih..:)

maszmadi said...

wah wah macam ada orang yang x sabaq nak balik penang jerk.. hehe

Zie said...

Ala.. bam bam nya... emm dah nak balik penang yer... mesti dia nak mandi air laut tu...

Gieyana said...

jemu xbebbpantang? Sure syiokkk habiskan ms ngan anak2..

LYAfrina said...

dah besar dia..montel...
nnti dh nk balik penang....

Prince of Noob said...

waahh bahagianya family ni... done follow - Noob

fieda said...

olo..sian dia nk gi jln2 ye..

Myra Jay said...

Hheee... Mmg sesuai ;)


Owh dah nak balik Penang ye :)

iizza said...

kecik-kecik dah pandai majuk ni..hehe

Labels

1st avenue (1) abah (1) ahlam (2) aidilAdha (2) air nyoq (2) amal (4) anmum (1) anniversary (8) aquarium (2) asyura (2) Ayam Penyet (1) bandung (1) banjir kilat (1) baskin robin (1) BBQ (1) bertunang (1) besday (35) bff (1) bff ellesya (2) bilik idaman (1) biskut raya (2) bkt bendera (2) blogger (14) buah2 tempatan (1) cake (3) calendar family (1) cameron highland (10) cga (65) char koay teaw (1) chef daddy (4) chicken rice shop (3) coffee bean (4) cokodok pisang (1) copthorne orchid (1) cycling (1) daddy (13) daddy & mummy (1) Dave Deli (4) dinner (3) doa (2) eb (2) election (1) ellesya (149) ellesya & syasya (1) ellesya adrian daniel (2) ellesya daddy (6) ellesya dan emir (58) ellesya dan mummy (2) ellesya dan zara (1) ellesya emir adrian daniel (2) ellesya emir adrian daniel zara (1) ellesya emir adrian daniel zara haziq (1) ellesya emir daddy (9) ellesya emir daddy eshal (1) ellesya emir eshal (8) ellesya emir mummy (2) ellesya emir zara (2) emir (37) emir amal (3) emir amal zara daniel (1) emir dan daddy (4) end of year (1) eshal (2) family (18) family day (4) ferry (3) fever (1) FLAMINGO BEACH (4) fraser hill (1) friendz (3) fullhouse (3) funfair (1) GA (2) game (1) good news (1) Gurney Plaza (2) haagen dazs (6) hadiah (4) haiwan peliharaan (1) haji (6) haziq (1) header (2) hello kitty (1) hiking (1) HOPE CHILDREN (5) hotspring (5) icc (3) ikan bakar (2) info (2) Ipoh (9) j-co & coffee (3) jamboree (1) Jordan (1) junior (4) kampung (26) kashmir (2) kenny rogers (5) kereta (3) khazanah (1) kidland (1) komtar (1) konvokesyen (1) Langkawi (5) make up (1) manhattan fish market (6) maskot (1) maulidur rasul (1) MC (1) McD (4) member (6) menang CGA (3) merdeka (1) mesin basuh (1) MINDEN HEIGHT (1) mutiara kata (4) my besday (2) nasi arab (1) nasi himpit (1) netball (2) new year (3) nur cemerlang (3) nureen (1) Nuzul Al-Quran (2) old town (1) opis (2) padang kota (5) pantai (3) PC fair (1) pen mutiara (1) persekolahan ellesya (1) pisang grg cheese (1) pizza hut (3) pmc (2) potluck (2) promote (1) Pulau Aman (1) queensbay (27) rainbow paradise (6) ramadhan (11) random (10) raya (45) recipi (21) satin wrap band snood (1) secret recipi (2) serunding (1) shah alam (6) shera (1) shera daniel (1) shopping (6) shopping raya (3) siam express (4) snowwalk (1) souvenir (1) spegthhi (1) straits Quay (1) SUBWAY (3) sunnah (1) sunway carnival (1) supper (1) suprize (4) susu (2) swimming pool (1) TAG (6) tanjung asam (2) tasek (2) tasek takong (1) times square (3) TLF mag cover (1) TM (18) tok (1) toy museum (1) Tutti Fruiti (1) utk anak2 (1) warning (1) waterfall (4) wayang (3) wedding (26) western (1) ww (32) zara (5) zara amal daniel adrian (1) zoo negara (1)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My 1st contest!!

My 1st contest!!
31 January 2011

2nd GA " chopstik giveaway"

2nd GA " chopstik giveaway"
11 march 11

3rd "baby with uncle @ aunty giveaway"

Floater Giveaway

Floater Giveaway
30 April 2011

vacation may 2011 giveaway

vacation may 2011 giveaway
08 may 2011

hepi 4th anniversary

hepi 4th anniversary
end of may

contest : hepi besday daddy!!!

contest : hepi besday daddy!!!
end of june

2nd vacation 2011 giveaway

2nd vacation 2011 giveaway
diberitahu kelak

eyeliners raya giveaway

eyeliners raya giveaway
16 august 2011

KoreaN GiveawaY

KoreaN GiveawaY
18 dec 2011